Yandex Metrica

TikTok hayati tehlike yaratıyor! Borg Trendi sebebiyle hastanelik oldular! Tamamen yasaklanabilir

TikTok hayati tehlike yaratıyor! Borg Trendi sebebiyle hastanelik oldular! Tamamen yasaklanabilir

TikTok'ta ortaya çıkan akımlar hayati tehlike saçmaya devam ederken Borg Akımı ABD'de üniversite öğrencilerini hastanelik etti. TikTok'un bu akımlar sebebiyle yasaklanabileceği bir kez daha gündeme geldi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:32

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan ve milyonlarca aktif kullanıcıya hitap eden TikTok, yasaklanma tehlikesiyle karşı karşıya. Uygulama içerisindeki akımlar sebebiyle birçok ölüm ve sakatlığın yaşandığı bilinirken yeni ortaya çıkan bir akım ABD'de öğrencileri hastanelik etti.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

28 AMBULANS SEVK EDİLDİ

UMass yetkilileri, öğrencilerinin katıldığı eğlence gecesinde TikTok BORG trendi'nin yol açtığı aşırı alkol tüketimi yüzünden 28 ambulansın olay yerine sevk edildiğini bildirdi.

Bölge polisi, olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığını belirtti.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

BORG NEDİR?

Blackout rage gallon anlamına gelen BORG, su, votka, kafeinli tatlandırıcı ve elektrolitlerle yapılan alkollü içeceği ifade ediyor.

Bu tehlikeli akımlar sebebiyle TikTok'un yasaklanması bir kez daha gündeme geldi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading