Yandex Metrica

Teknoloji devi milyonlarca hesabı silmeye hazırlanıyor! Şirket hesapları kurtarmak için son tarihi duyurdu

Teknoloji devi milyonlarca hesabı silmeye hazırlanıyor! Şirket hesapları kurtarmak için son tarihi duyurdu

Teknoloji devi olan Google, dolandırıcılık ve hesap hırsızlığının önüne geçmek için başlattığı yeni uygulamasını duyurdu. Google en az iki yıldır kullanılmayan hesapları kapatıyor.

Teknoloji

23.01.2024, 20:55

Teknoloji devi Google, milyonlarca hesabın kalıcı olarak silineceğini duyurdu. Yeni başlatacağı bu uygulama ile ilgili detayları açıklayan Google, doğandırıcılık ve hesap hırsızlığının önüne geçmek için 2 yıldan uzun süredir kullanılmayan tüm hesapları kalıcı olarak sileceeğini açıkladı.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

TAMAMEN SİLİNECEK!

Google, 2021 yılından bu yana giriş yapılmamış ve kullanılmayan hesapları güvenlik gerekçesi sebebiyle tamamen silecek. Teknoloji devi attığı bu adım ile kimlik hırsızlığı gibi tehditlere karşı kullanıcılarını korumuş olacak. 


Google, Aralık 2023 sonunda silinecek olan bu hesapların yanı sıra Gmail, Google Drive ve Google fotoğraflardaki içeriklerin de silineceğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading