Yandex Metrica

Son dakika: Netflix ve Spotify'dan kullanıcılarını memnun eden iş birliği

Son dakika: Netflix ve Spotify'dan kullanıcılarını memnun eden iş birliği

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından ikisi olan Netflix ve Spotify, Netflix dizi müziklerini yayımlamak için yeni bir iş birliğine imza attı.

Teknoloji

23.01.2024, 18:21

Netflix ve Spotify, Netflix Hub adını verdikleri yeni bir ortaklıkla kullanıcılarının çıktı. Bu yeni ortaklıkla birlikte Netflix dizi müzikleri ve podcastler Spotify'da yayınlanabilecek. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

SPOTIFY'IN BİR SAYFASI SADECE NETFLIX'E ÖZEL OLACAK

Buna göre, Spotify'da "Netflix Hub" adında bir sayfa açılacak ve bu sayfa Netflix'e özel olacak. Söz konusu sayfada ise; Netflix platformuna ait dizi müzikleri ve podcastler yayımlanacak. Bunlarla beraber dizi müziklerinin yapım aşamasını içeren sahne arkası detaylar da aynı sayfa üzerinden kullanıcılarla paylaşılacak. Squid Game, 'Tick, Tick... Boom!, La Casa de Papel ve Bridgerton gibi bazı içeriklerin lisanslı müzikleri şimdiden sisteme yüklenmiş durumda.

spotify

Spotify yaptığı açıklamada, "Günümüzün trend olan şovları ve filmleri sadece fandomlara ilham vermekle kalmıyor, aynı zamanda internet çapında takıntıları da körüklüyor. Öyle ki, Squid Game'in Netflix'teki ilk çıkışından sonraki iki hafta içinde Spotify dinleyicileri, deneyimi devam ettirmek için 22 bin 500'den fazla benzersiz temalı çalma listesi oluşturdu. Bugünden itibaren, iki akış şirketi Spotify'da hayranların sevdikleri eğlenceden tam ses akışı deneyimi yaşayabileceği yepyeni bir deneyim yaşatmak için Netflix Hub ile bir araya geliyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading