Yandex Metrica

Pi coin nedir, Pi coin ne zaman borsaya girecek, Pi coin ne kadar olacak?

Pi coin nedir, Pi coin ne zaman borsaya girecek, Pi coin ne kadar olacak?

Pİ Coin nedir, ne zaman borsaya girecek soruları araştırılmaya devam ediyor. Stanford Üniversitesinde 3 girişimi tarafından üretilen Pİ Coin’in, diğer kripto paralardan ayrılan yönleri bulunuyor. Peki, Pi coin ne zaman borsaya girecek? Pi coin ne kadar, kaç TL'den işlem görecek?

Teknoloji

25.04.2024, 09:39

Pi Coin ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kripto piyasasına yeni girecek olan Pi coin, yeni nesil bir dijital kripto para birimidir. Dünyada en çok kullanılan platform olmayı hedefleyen Pi Coin yaratıcılarının aısl hedefi ise bir Pazar oluşturabilmek. Peki, Pİ Coin nedir? Heyecanla beklenen Pi Coin ne zaman borsaya girecek, kaç TL'den işlem görecek?

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

Pİ COİN NEDİR?

Son zamanlarda çeşitli platformlarda adını devamlı duyduğumuz Pi Coin, yeni nesil dijital bir kripto para birimidir. Dünyada en çok kullanılan platform olmayı hedefleyen Pi Coin yaratıcıları, diğer kripto paralar arasında dijital parayla hizmet veren bir pazar oluşturabilmeyi istiyor.

pi coin nedir

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

Pİ COİN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Pi Coin ile ilgili net bir tarih yok. Ancak yakın zamanda çıkması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Loading