Yandex Metrica

Netflix kullananlar dikkat! Netflix'ten eski özelliğe 'elveda' yeni bir özelliğe 'merhaba'!

Netflix kullananlar dikkat! Netflix'ten eski özelliğe 'elveda' yeni bir özelliğe 'merhaba'!

Netflix, şifre paylaşımına yönelik kısıtlamaları devreye almaya başladı. Netflix bu habere karşılık Premium Plan özelliklerini genişlettiğini bildirdi.

Teknoloji

01.02.2024, 23:48

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik kısıtlamaları devreye aldı. Netflix, bu kararın ardından Premium Plan'da da değişik yaptı. Artık indirme yapılabilecek cihaz sayısı 4'den 6'ya yükseltildi. Ayrıca en çok izlenen yapımlara uzamsal ses formatları eklendi.Premium üyeleri yüksek ses kalitesine geçmiş olabilecek.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

ŞİFRE PAYLAŞIMININ ENGELLEMESİ HIZLANDIRILACAK 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

Artık sadece stereo sesle Netflix'te dizi ve film izleme dönemi de sona erdi. Bu özellik sadece Premium kullanıcıları için Üstelik uzamsal ses özelliği için ayrıca bir ekipman satın almaya da artık gerek kalmadı. Ses özelliği Netflix'teki tüm yapımlarda bulunmuyor. Ancak Netflix yeni film ve dizilere uzamsal ses desteğini eklemeye başladı.

Netflix şifre paylaşımını engellemeyi mart ayı sonuna kadar daha birçok ülkede hızlandıracağını açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading