Yandex Metrica

Metaverse gümbür gümbür geliyor! İşte üç boyutlu alışveriş sisteminden ilk görüntüler

Metaverse gümbür gümbür geliyor! İşte üç boyutlu alışveriş sisteminden ilk görüntüler

Metaverse sanal evreni birçok konuda olduğu gibi alışveriş alışkanlıklarımızı da kökünden değiştirecek. Giyilebilir teknoloji cihazlarıyla mağazaya gitmeden ürünü üstümüzde deneyebilecek, malzemesine dokunabileceğiz.

Teknoloji

23.01.2024, 18:37

2021'in son çeyreğinde hayatlarımıza giren ve geleceğin teknolojisi olarak lanse edilen metaverse evreninde alışveriş deneyimi nasıl olacak?

Metaverse evreninde yatırımlarına devam eden Alibaba, H&M, McDonald’s, Nike ve Walmart gibi şirketler bu konuda çalışmalar gerçekleştiriyor.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİLER POPÜLER OLACAK 

Sanal gerçeklik gözlükleri ve parmağa takılan giyilebilir teknoloji aletleriyle artık mağazaya gitmeden ürün incelemek mümkün hale gelecek.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

ÖDEMELER İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILABİLECEK

Metaverse evreninde ürün ve hizmet ödemeleri de online olarak kripto paralar ile yapılacak. Kullanıcılar, kendi gizli cüzdanlarıyla kolay bir şekilde ödeme yaparak, aldıkları ürünün evlerine gönderilmesini isteyebilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading