Yandex Metrica

Instagram ve TikTok arasındaki rekabet kızışacak! Kullanıcıların canını sıkacak bir özellik geliyor

Instagram ve TikTok arasındaki rekabet kızışacak! Kullanıcıların canını sıkacak bir özellik geliyor

Instagram'ın son günlerde fotoğraflar yerine videoları ön plana çıkarmaya başlaması dikkat çekti. Bu durum büyük tepki çekerken, CEO Adam Mosseri'den eleştirilere yanıt geldi.

Teknoloji

23.01.2024, 19:36

En çok kullanılan dijital platformlardan biri olan Instagram, sık sık kullanıcılar için yeni özellikler sunuyor. Ancak platformun son yaptığı değişiklik hem normal kullanıcıların hem influencerların canını sıkacak cinsten. 

Instagram, TikTok'un karşısında daha güçlü bir konum elde etmek için yeni özellikler test ediyor. Fotoğraflar yerine videoları ön plana çıkaran bir değişiklik yapan platforma tepkiler çığ gibi. Kim Kardashian ve Kylie Jenner da "TikTok olmaya çalışma" diyerek seslendi. 

VİDEOLAR ÖN PLANA ÇIKACAK

Sözcü'nün haberine göre, gelen tepkiler üzerine Adam Mosseri bir açıklama yaptı. Fotoğrafları desteklemeye devam edeceklerini belirten Mosseri, "Bu mirasımızın bir parçası. Dürüst olmam gerekirse, Instagram’ın giderek daha fazla videoya dönüşeceğine inanıyorum." dedi.

Bunun kullanıcı eğilimlerini yansıttığını ifade eden Mosseri, "Fotoğrafları desteklemeye devam ederken bu değişime eğilmek zorunda kalacağız." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading