Yandex Metrica

Herkes bu özelliği bekliyordu! Netflix en sonunda o güncellemeyi devreye aldı!

Herkes bu özelliği bekliyordu! Netflix en sonunda o güncellemeyi devreye aldı!

Netflix, merakla beklenen özelliğini Özel Plan kullanıcıları için devreye aldı. Yeni gelen bu özellikle birlikte 700'den fazla film ve dizi üstün ses teknolojisiyle izlenebilecek. İşte o özelliğin detayları...

Teknoloji

23.01.2024, 20:23

Son zamanlarda büyük bir kullanıcı kaybı yaşayan ve şifre paylaşmayı imkansız hale getiren Netflix, kullanıcılarının sayısını artırmak için bir dizi yeni özelliği devreye almaya karar verdi. Yeni gelen özelliklerden biri de üstün ses teknolojisi sunan, uzamsal ses desteği oldu. 

Söz konusu yeni özellik 'Özel Plan' kullanıcıları için erişilebilir oldu. Özel Plan, Netflix'in en pahalı üyelik paketi olarak biliniyor. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

NETFLIX UZAMSAL SES ÖZELLİĞİ NEDİR?

Netflix'in Özel Plan kullanıcılarının erişimine açtığı bu özellik ses kalitesini üst düzey haline getiriyor. Uzamsal ses ile birlikte, Netflix kullanıcıları dizi ve filmleri 'Sinema' havasında izleyebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading