Yandex Metrica

'Helal' kripto paralara bir yenisi daha eklendi: ZamZam coin

'Helal' kripto paralara bir yenisi daha eklendi: ZamZam coin

Bahreyn helal olduğunu savunduğu yeni kripto parasını duyurdu. Şeri hükümlere uygun geliştirilmiş ilk kripto para iddiasında olan Zamzam coin satışa sunuldu.

Teknoloji

14.03.2024, 14:28

Endonezya Ulema Kurulu tarafından kripto paralar için haram fetvası verilirken, müslüman ülkelerden helal kripto para projeleri gelmeye devam ediyor. Caiz Coin'den sonra şimdi de ZamZam coin geldi.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

'TAMAMEN HELAL' 

Bahreyn merkezli bir girişim tarafından çıkarılan ZamZam Coin tamamen şeriata uygun ve bir şeri kurul tarafından yönetildiğini bildiriyor. Daha  1 aylık olan proje kripto para borsalarında da listelenmiş durumda. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

10 TRİLYON ADET BASILDI

ZamZam coin WhiteBit ve Probit borsalarında listelenirken, 10 trilyon adet basılmış durumda. Bir Zamzam coin şuan 0.00045 dolardan işlem görüyor. Proje BSC ağında çalışıyor ve yüksek oranda kilitleme ödülleri de var. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading