Yandex Metrica

Harry Potter geliyor! Sony PlayStation'ın kasım ayı ücretsiz oyunları belli oldu

Harry Potter geliyor! Sony PlayStation'ın kasım ayı ücretsiz oyunları belli oldu

Playstation Plus aboneleri için yeni ücretsiz oyunlar belli oldu. PS Plus'ın her ay verdiği ücretsiz oyunlar listesinde kasım ayında verilecek oyunlar oyuncuları mutlu edecek. Listede Harry Potter'ın oyununun da bulunduğu bildirilirken diğer oyunlar da en çok oynanan oyunlar listesinde yer alıyor.

Teknoloji

23.01.2024, 19:59

Dünyanın en çok satan oyun konsollarından olan Playstation, bu ay PS Plus aboneleri için yeni ücretsiz oyunlarını duyurdu. Kasım ayına ait ücretsiz oyunları oyun severler ile buluşturan PS, üç oyunun kasım ayında ücretsiz olacağını belirtti. 

Şu üç oyun PS Plus abonelerine kasım ayında ücretsiz verilecek: 

  • - Heavenly Bodies (PS4/PS5)
  • - LEGO Harry Potter Collection (PS4)
  • - Nioh 2 (PS4/PS5)

Heavenly Bodies: PS5 ve PS4 sürümlerinde de oynanabilen oyun, fizik tabanlı. Bulmacaları çözüp sıfır yerçekimi ortamını keşfederek heyecan dolu bölümlerde zaman geçirilebilir.

LEGO Harry Potter Collection: Oyun 2016'da piyasaya sürüldüğü için çok yeni olduğu söylenemez. Ancak yıllardır oyuncuların ilgisini gördü ve popülerlik yakalamaya da başardı. Eğer kullanıcı daha önce Lego Star Wars: The Skywalker Saga oynadıysa, bu oyuna da göz atmalı.

Nioh 2: Ninja Gaiden'ın keskin kılıç oyununu Dark Souls'un mekaniğiyle birleştiren Team Ninja'nın yokai öldürme aksiyon oyunu.  Nioh 2, hem PS5 hem de PS4 için ücretsiz olarak sunulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading