Yandex Metrica

En pahalı NFT eserler neler? NFT satarak nasıl para kazanılır?

En pahalı NFT eserler neler? NFT satarak nasıl para kazanılır?

Son dönemlerde kimsenin dilinden düşmeyen NFT, arama motorlarında sıralamaların birincisi olarak yer alıyor. Peki, en pahalı NFT eserler neler? NFT satarak nasıl para kazanılır? Merak edilen soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Teknoloji

29.01.2024, 10:36

Non-fungible tokens veya yaygın ismiyle NFT, blok zinciri sisteminde depolanan ve sistemde korunan dijital varlıklardır. Konu hakkında merak edilen, "En pahalı NFT eserler neler? NFT satarak nasıl para kazanılır?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik. İşte detaylar...

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

EN PAHALI NFT ESERLER HANGİLERİ?

1. En pahalı NFT ‘The First 5,000 Days’ 69 milyon dolar: Şu anlık NFT camiasında en pahalı eser işte karşınızda. Zamanla zirveye başka bir eser gelebilecek mi, göreceğiz.

2. CryptoPunk #3100 eseri 7.58 milyon dolar: ‘Punks’ olarak bilinen insansı karakterlerin 8 bitlik görüntülerinden oluşan koleksiyonlarından en pahalısı işte karşınızda.

3. CryptoPunk #7804 eseri 7.57 milyon dolar: 2. sırada yer alan eserin sahibi, bir rekor daha yapmış.

4. Crossroad, 6.6 milyon dolar: Beeple’ın oluşturduğu ve popüler kripto para borsası Gemini‘nin sahip olduğu bir NFT pazarı olan Nifty Gateway’de 6,6 milyon dolara satılmış.

5. Ocean Front, 6 milyon dolar: Beeple‘ın iklim değişikliğinin tehlikelerini anlatan “Everydays” serisindeki eserlerden sadece bir tanesi...

6. World Wide Web Kaynak Kodu 5,4 milyon dolar: World Wide Web‘in geliştiricisi Tim Berners Lee 30 Haziran 2021’de WWW’nin kaynak kodunun bir NFT’sini açık artırma ile sattı.

7. Stay Free’nin değeri 5.4 milyon dolar:  Edward Snowden'ın eseri. Kendisi, 2013 yılında Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) tarafından yürütülen toplu gözetleme programlarının varlığının haberini veren bir bilgisayar istihbarat uzmanıdır.

8. Replicator 4,1 milyon dolar: Replicator isimli eser, Mad Dog Jones takma adıyla tanınan Kanadalı sanatçı Michah Dowbak‘a ait.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

NFT İLE NASIL PARA KAZANILIR?

NFT ile para kazanmak için birkaç bazı yöntemler mevcut, işte onlar;

  • Dijital eser üretmek,
  • NFT telif hakları,
  • NFT ticareti,
  • NFT Staking,
  • NFT oyunları.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading