Yandex Metrica

Elon Musk Twitter'daki botların tamamını kaldıracak! Algı operatörlerine büyük darbe

Elon Musk Twitter'daki botların tamamını kaldıracak! Algı operatörlerine büyük darbe

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, küresel sosyal medya şirketi Twitter'ı satın almak için 46,5 milyar dolarlık finansmanı sağladığını taahhüt etmişti. Musk, Twitter'ı alırsa tüm kullanıcılar için kimlik doğrulamasının geleceğini doğruladı. İşte detaylar...

Teknoloji

23.01.2024, 19:10

Twitter'ı almak isteyen Elon Musk yeni açıklamasında sosyal ağdaki gerçek kullanıcı içermeyen tüm hesapları kaldıracağını Twitter hesabından açıkladı. Hesaplara kimlik doğrulama şartı getirilecek. Böylece sahte bilgilerin yayılımının önleneceği belirtiliyor.

Öte yandan Musk, Twitter'ı satın almak için 46,5 milyar dolarlık finansmanı sağladığını ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) açıklamıştı.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

TWITTER YÖNETİMİNİN "ZEHİR HAPI" ÖNLEMİNE KARŞI TEK TEK TOPLAYACAK

Dünyanın en zengin iş insanı Musk'ın Twitter'ın tamamını yaklaşık 43 milyar dolara satın alma teklifinde bulunmasının ardından Twitter, 15 Nisan’da "zehir hapı" olarak adlandırılan bir önlem almıştı. 

Şirketin yönetim kurulu oybirliğiyle sınırlı süreli hissedar hakları planını kabul etmişti. Musk da hisseleri tek tek satın alacağını duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading