Yandex Metrica

Chiliz (CHZ) coin nedir? CHZ coin ne kadar, CHZ coin nereden alınır?

Chiliz (CHZ) coin nedir? CHZ coin ne kadar, CHZ coin nereden alınır?

Chiliz CHZ coin nedir, ne kadar, nereden alınır? Chiliz coinin amacı ne, nasıl çalışır? CHZ kaç TL, kaç dolar?

Teknoloji

29.03.2024, 21:47

Chiliz, spor sektörüne odaklanan, spor ve eğlenceyi dijitalleştirmeyi amaçlayan bir proje olma özelliğindedir. CHZ coin blokzinciri tabanlı Socios platformu ile işbirliği içerisinde çalışan Chiliz, üyesi olan spor kulüpleri taraftarlarının spor külüpleri ile etkileşim kurabilmesini sağlar.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

CHİLİZ CHZ COİN NEDİR?

Taraftarlar, spor külüpleri için özel olarak üretilimiş dijital varlıkları satın alarak, hem spor külüplerine destek olabilir hem de spor külübünün etkinliklerine ve sportif oylamalarına katılabilir, külübün taraftar mağazalarından alışveriş yapabilir. Taraftarlar, Fan Token olarak adlandırılan spor kulüplerine özel üretilmiş kriptoparaları platformun dijital varlığı olan Chiliz (CHZ) ile satın alabilir.

chz

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

CHİLİZ CHZ COİN NE KADAR, KAÇ TL, KAÇ DOLAR?

Chiliz (CHZ) coin 1 Kasım itibariyle 0,420679 dolardan listeleniyor. Son 24 saat içerisindeki işlem hacmi 2,34B dolar olurken 0,39 ve 0,54 dolar arasında değişim gösteren Chiliz (CHZ) coinin toplam piyasa değeri 2,47B dolar olarak biliniyor.


Loading