Yandex Metrica

Bitcoin'in mucidi Satoshi Nakamoto davası sonuçlandı! Milyonlarca kişinin merak ettiği isim kim?

Bitcoin'in mucidi Satoshi Nakamoto davası sonuçlandı! Milyonlarca kişinin merak ettiği isim kim?

Bitcoin'in mucidi Satoshi Nakamoto'nun kimliğini ortaya çıkartabilecek 50 milyar dolarlık davada mahkeme kararını verdi. ABD'deki duruşmada jüri milyonlarca kişinin merak ettiği sorunun cevabını başka bahara bıraktı. Davalı, Craig Wright yıllardır Bitcoin'in ortaya çıkartan kişi olduğunu iddia ediyor.

Teknoloji

06.02.2024, 20:14

Bitcoin'in mucidi Satoshi Nakamoto'nun kimliği bilinmezliğini koruyor. Zaman içerisinde birçok kişi Nakamoto olduğunu iddia etti ama kimse inandırıcı deliller sunamadı. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

NAKAMATO'YA AİT OLDUĞU BELİRTİLEN CÜZDANDA 1 MİLYON ADET BTC BULUNUYOR

Satoshi Nakamoto olmak aynı zamanda dünyanın en zenginlerinden biri olmak anlamına geliyor. İlk Bitcoin'in üretildiği 2009 yılından beri Nakamoto'ya ait olduğu belirtilen cüzdanda 1 milyon adet BTC bulunuyor. Bu paranın bugünkü değeri 50 milyar doların üzerinde. Bitcoin'deki hareketlilik nedeniyle servette değişimler yaşansa da cüzdan sahibinin dünyanın en zengin insanlarından biri olduğu su götürmez bir gerçek. Bu tartışmaların ışığında Satoshi Nakamoto'nun kimliğine dair bir dava da sonuçlandı.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading