Yandex Metrica

Bir sürü metaverse coin olsa da projesi sağlam olanlar kazandırıyor! Bu tokenler iki büyük yatırım aldı

Bir sürü metaverse coin olsa da projesi sağlam olanlar kazandırıyor! Bu tokenler iki büyük yatırım aldı

Popüler metaverse coinler olan Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) milyarlarca dolar değerinde yatırım aldı.

Teknoloji

07.03.2024, 07:01

KriptoKoin'in haberine göre; Büyük bir ABD sigorta komisyoncusu ve varlık yönetimi şirketi olan IMA Financial Group, Wall Street bankası JPMorgan’ın yakın zamanda mağaza kurduğu Ethereum tabanlı Decentraland’de bir araştırma ve geliştirme tesisi açacağını duyurdu.

IMA Financial Group’ta pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı ve Web3Labs mimarı Justin Jacobs, Denver merkezli IMA’nın “Web3Labs” olarak adlandırılan metaverse’e girişinin, non fungible token (NFT) pazarının hızlı büyümesinden kaynaklandığını söyledi.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

40 MİLYAR DOLARI AŞAN VARLIK SINIFI VAR

Jacobs, Chainalysis’in 2021 araştırmasına atıfta bulunarak, “Geleneksel sigorta ürünlerinin olmadığı 40 milyar doları aşan bu devasa varlık sınıfı var. Birçok NFT’nin bir tür sanat olarak kabul edileceğini düşünüyorum ve bugün, coin’ler güzel sanatlar, koleksiyonlar gibi varlıkların sigortalanması alanında bir ton iş yapıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Final Fantasy’nin arkasındaki oyun şirketi Square Enix, kripto oyunları yapma planlarına sahip en büyük geleneksel oyun devlerinden biridir. Ayrıca, son hamlesiyle NFT’ye şüpheyle bakan oyuncuları üzdü. Bu hafta Japon firması, franchise’larından birini Ethereum metaverse oyunu The Sandbox’a getirme planlarını açıklayarak bu niyetlerini pekiştirdi.

Square Enix, çevrim içi dünyasında Square Enix’in sahip olduğu LAND’de etkileşimli bir deneyim de dahil olmak üzere, Dungeon Siege fantezi rol yapma oyunu IP’sini The Sandbox’a çeşitli şekillerde getirecek. Yayıncı ayrıca, Dungeon Siege karakterlerini ve varlıklarını, oyuncuların The Sandbox’ın oyun yapma araçlarında kullanmaları için hazır hale getirecek. Dungeon Siege ilk olarak 2002’de piyasaya sürüldü. Franchise bugüne kadar 1,7 milyondan fazla kopya sattı. Firmanın Final Fantasy veya Tomb Raider serileri kadar popüler olmasa da, yerleşik bir franchise ile metaverse oyunlarını keşfetmenin bir yolu olarak görülebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading