Yandex Metrica

ASELSAN, Tekno Macera'da meraklı minikleri bekliyor

ASELSAN, Tekno Macera'da meraklı minikleri bekliyor

Çocuğunun yeteneğini keşfetmek isteyen ebeveynler ve eğlenceli vakit geçirirken robotik kodlamayı öğrenme peşindeki minikler için ASELSAN'ın yeni hizmeti: www.teknomacera.com

Teknoloji

11.02.2024, 13:50

Savunma sanayiinin en önemli firmalarından ASELSAN, hazırladığı eğitici internet sitesiyle çocuklara robotik kodlamanın büyülü dünyasını açıyor. >www.teknomacera.com adresinden ulaşılabilecek eğitici içerikler, yeteneklerini keşfetmek isteyen çocuk ve gençleri bekliyor. 

Sitede çocuklarının yeteneğini keşfetmek isteyen ebeveynler için de çeşitli içerikler mevcut. Temel bilimsel konulara açıklık getiren kitap ve vidyoların yanında TeknoMacera'da pek çok oyun da bulunuyor. 

"Asel'le Kodlama", "Uzay Macerası", "TeknoBilgi", "Asel'le Hafıza Oyunu", "Vücudumuzu Tanıyalım", "Neşeli Matematik" ve "Tekno Dostlar" isimli oyunlar bunlardan yalnızca birkaçı. 

"ASELSAN Tekno Macera dünyasına hoş geldin. Bilim ve teknoloji dünyasını daha yakından tanı, robotik sistemler ve kodlama öğren, uzay ve hava araçları hakkında bilgi sahibi ol ve mühendislik dallarını keşfet" ifadeleriyle tanıtılan sitede 'Kendini Geliştir', 'Hayallerini Tasarla' ve 'Eğlenceli Vakit Geçir' başlıkları altında toplanmış pek çok içerik de mevcut. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading