Yandex Metrica

Apple, uygun fiyatlı iPhone üretmekten vazgeçti

Apple, uygun fiyatlı iPhone üretmekten vazgeçti

Ünlü analist Ming-Chi Kuo’nun iddialarına göre Apple, tedarikçilere talimat vererek iPhone SE 4 modelini ertelemek yerine tamamen iptal etme kararı aldı. Nedeni ise çok şaşırttı.

Teknoloji

26.04.2024, 12:33

Apple, son zamanlarda özellikle en uygun fiyatlı modellerinin küresel satışlarında bazı sorunlarla karşı karşıya kalıyor. iPhone SE 3, iPhone 13 mini ve son olarak iPhone 14 Plus, şirketin beklediği ilgiye henüz ulaşamadı. iPhone 13 mini’deki bu başarısızlık, mini modellerin tamamen kaldırılmasına bile sebep olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde ise Apple’ın yine başka bir modelini de tamamen ortadan kaldırabileceği paylaşılmıştı. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2024’de piyasaya süreceği iPhone SE 4'ün ertelenebileceğini veya  iptal edilebileceğini söylemişti. Kuo, şimdi ise konuya dair yeni bir rapor yayınladı.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

SE 4 MODELİNİN ÜRETİMİ İPTAL EDİLDİ

Daha önce iPhone SE 4 hakkında endişe verici bilgiler hakkında konuşan Ming-Chi Kuo, bugün ise Apple'ın telefonu tamamen iptal edildiğini iddia etti.> Kuo, tedarik zincirlerinin Apple'dan talimat aldığını söyleyerek şirketin 2024 yılında çıkması beklenen SE 4 modelinin üretimini ve teslimatlarını ertelemek yerine tamamen iptal ettiğini belirtti.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

RESMİ BİR BİLGİ YOK

Elbette iPhone SE 4’ün kaderi hakkında hâlen resmi bir bilgi yok. Fakat Kuo, söylemlerinin doğru çıkması ile bilinen bir analist. Yani SE 4'ün gerçekten iptal edilme olasılığı oldukça yüksek. Apple’ın böyle bir kararı alması durumunda gerekçesi ise iPhone SE 3’ün ‘başarısızlığı’, yani yeterince satmaması olacak. Şirketin amiral gemisi olmayan modellerinin ne olacağının detaylarını önümüzdeki aylarda netlik kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading