Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy için dudak uçuklatacak bonservis talebi

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy için dudak uçuklatacak bonservis talebi

Beşiktaş yönetimi, Borussia Dortmund ve Tottenham'ın yakından takip ettiği ve sezon sonunda kadrosuna katmayı düşündüğü Semih Kılıçsoy'un bonservis bedelini 50 milyon euro olarak belirledi.

Spor

24.02.2024, 23:41

Trendyol Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve oynadığıı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Semih Kılıçsoy, şimdiden Avrupa'nın gözdesi haline geldi.

Oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan ve ilk 11'in vazgçilmez ismi olan Semih Kılıçsoy'un sezon sonunda Beşiktaş'ta kalması zor görünüyor.

Şampiyonluk an meselesi! Spor yazarları Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oynadığı maçları değerlendirdi Şampiyonluk an meselesi! Spor yazarları Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oynadığı maçları... Haberi Görüntüle

DORTMUND VE TOTTENHAM TAKİPTE

Almanya Bundesliga ekiplerinden ve İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham, Semih Kılıçsoy'u yakın takip ediyor. İngiliz ve Alman ekibinin scout ekipleri, Semih Kılıçsoy'un birçok maçını tribünden izledi. Sezon sonunda Beşiktaş'ın kapısını çalmayı planlayan Avrupa devleri ,genç yeteneği transfer etmek istiyor.

Süper Lig ne zaman bitiyor, kalan maçlar neler 2024? Süper Lig ne zaman bitiyor, kalan maçlar neler 2024? Haberi Görüntüle

SEMİH KILIÇSOY İÇİN 50 MİLYON EURO

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş yönetmi, genç yetenek için kararını verdi. Ekonomik olarak zor günler geçiren Beşiktaş, genç futbolcudan 50 milyon euro bonservis geliri bekliyor.

Süper Lig ekibi talip oluyor! Altınordu takımı satışa çıktı Süper Lig ekibi talip oluyor! Altınordu takımı satışa çıktı Haberi Görüntüle

12 MAÇTA 7 GOL1 ASİST

Bu sezon Süper Lig'de 12 maçta forma giyen Semih Kılıçsoy takımı adına 7 gol atarken 1 de asist yaptı. 18 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

1

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading