Yandex Metrica

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınına ilişkin yeni gelişme: Tutuklananların sayısı belli oldu

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınına ilişkin yeni gelişme: Tutuklananların sayısı belli oldu

Beşiktaş'ta bulunan bir gece kulübünde 2 Nisan'da tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı. Meydana gelen faciayla ilgili yürtülen soruştuma kapsamında gözaltına alınan 11 şüphelinin avcılıktaki işlemleri tamamlandı, 8 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.

Gündem

22.04.2024, 14:58

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokağı'ndaki 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katlarında faaliyet gösteren gece kulübünde 2 Nisan tarihinde tadilat sırasında yangın çıkmış, yangında 29 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. Yürtülen soruşturma kapsamında 11 şüpheli gözaltına alınarak savcılığa sevk edilmişti.  "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen 11 şüpheliden 8'i hakkında tutuklama kararı verildi. 1 şüpheli adli kontrol şartıyla, 2 şüpheli ise adli kontrol şartı olmaksızın serbest bırakıldı.

GPT-4o nasıl kullanılır? ChatGPT-GPT-4o ne zaman kullanıma açılacak? GPT-4o nasıl kullanılır? ChatGPT-GPT-4o ne zaman kullanıma açılacak? Haberi Görüntüle

BELEDİYEYE DE UZANACAK

Ayrıca yangın çıkna işyerinin ruhsatlandırılması, çalışma izni ve esasları ve diğer süreçlerle ilgili tüm bilgi ve belgeler toplanıyor. Bunun için kamu ve belediye görevlileri hakkında da soruşturma işlemi yapılacak.

Soykırıma 'dur' diyenler çoğalıyor! 4 AB ülkesi daha Filistin'i tanıyacak Soykırıma 'dur' diyenler çoğalıyor! 4 AB ülkesi daha Filistin'i tanıyacak Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINANLAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında şu isimler gözaltına alınmıştı:

İşyerinin mesul müdürü: İ.Ş. (65 yaşında)

İşyerinin ortağı: M.M.C. (45 yaşında)

İşyerinin ortağı: F.D. 

İşyerinin ortağı: Ş.Ş. (50 yaşında)

Muhasebeci: S.A. (39 yaşında)

İşletme müdürü: A.A.P. (26 yaşında)

Tadilatla ilgili metal işleri sorumlusu: K.E. (47 yaşında)

Metal işleri firma sahibi: Ç.A. (43 yaşında)

Mobilyacı: E.E. ( 40 yaşında)

İşyeri teknik servis sorumlusu: İ.B.

Sahne yapımı firması sahibi: D.Ç.

Teknik serrvis firması sahibi: S.Ç.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading