Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ta Ghezzal krizi çözüldü! Sözleşmesi konusunda son nokta konuldu

Beşiktaş'ta Ghezzal krizi çözüldü! Sözleşmesi konusunda son nokta konuldu

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, 2 maç daha oynarsa sözleşmesi 1 sene daha uzayacak. Ancak futbolcunun kadro dışı bırakılma süreci ve opsiyon maddesiyle ilgili yaşanan gelişmeler, geleceğini belirsiz kılıyor.

Spor

04.05.2024, 17:48

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Rachid Ghezzal, kadro dışı kalmış ve sonrasında affedilmişti. Ancak şimdi, 2 maç daha oynarsa sözleşmesinin bir sene daha uzayacağı bir krizle karşı karşıya.

Kumandan Djiku! Fenerbahçe- Kayserispor maçını spor yorumcularu değerlendirdi Kumandan Djiku! Fenerbahçe- Kayserispor maçını spor yorumcularu değerlendirdi Haberi Görüntüle

GHEZZAL SÖZLEŞMEYE SADIK KALMAK İSTİYOR

Daha önce opsiyon maddesini kaldırmayı düşünen Ghezzal'ın, kadro dışı bırakılmasına üzüldüğü ve bu nedenle fikrini değiştirdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Ghezzal'ın sözleşmesine sadık kalmak istediğini belirtti.

19 Mayıs Galatasaray- Fenerbahçe maçında hangi hakem görev alacak? 19 Mayıs Galatasaray- Fenerbahçe maçında hangi hakem görev alacak? Haberi Görüntüle

SON DAKİKA | Süper Lig'de 36. hafta atamaları yapıldı! İşte karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler... SON DAKİKA | Süper Lig'de 36. hafta atamaları yapıldı! İşte... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ghezzal sözleşmesine sadık kalmak istediğini söyledi. Bizim söyleyebilecek bir şeyimiz kalmadı." dedi. Opsiyonun devre dışı kalmaması durumunda, Ghezzal'a bir maç daha şans verileceği, ardından ise kızağa çekileceği belirtiliyor.

Robin van Persie için yeni kariyerinin ilk adımı Robin van Persie için yeni kariyerinin ilk adımı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN BEKLENTİLERİ

Ghezzal, 61. dakikada dahil olduğu Adana Demirspor maçında görev alsa da, takımıyla golsüz berabere kaldı. Beşiktaş'ın yönetimi, sözleşme uzatma opsiyonu konusunda Ghezzal'ın performansını dikkatlice değerlendiriyor.

Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek mi? Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek... Haberi Görüntüle

GELECEĞİ BELİRSİZ

Ghezzal'ın kadro dışı bırakılmasına sebep olan disiplinsizlik durumu ve performansındaki dalgalanmalar, sözleşme uzatma opsiyonu konusunda belirsizliği artırıyor. Beşiktaş yönetimi, bu dengeyi sağlama adına dikkatli bir yaklaşım sergiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading