Yandex Metrica

Balıkesir'de ''Kafes-34'' operasyonu: Organize suç örgütü çökertildi

Son dakika haberleri... Balıkesir’de gerçekleştirilen "KAFES-34" Operasyonlarında elebaşı Gökhan Kuş olan organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi.  

Gündem

28.02.2024, 23:38

İçişleri Bakanlığı'nın düzenlediği 'kafes' operasyonları tüm hızıyla devam ederken organize suç örgütü çeteleri teker teker çökertiliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Balıkesir’de gerçekleştirilen ''Kafes-34'' operasyonlarında elebaşılığını Gökhan Kuş’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte 13 şüpheli yakalandı.

Siber dolandırıcılara darbe! 62 milyonluk vurgun önlendi çok sayıda kişi gözaltına alındı Siber dolandırıcılara darbe! 62 milyonluk vurgun önlendi çok sayıda kişi... Haberi Görüntüle

SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında, elebaşılığını Gökhan Kuş'un yaptığı organize suç örgütünün suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle yağma, tahsilatçılık ve tefecilik yaparak haksız menfaat elde ettikleri, korkutma ve haraç alma amaçlı olarak ikamet kurşunlama olayını gerçekleştirdikleri, eğlence mekanlarına çöktükleri, silahlı tehdit, silahla yaralama ve kasten öldürmeye teşebbüs eylemlerini gerçekleştirdiklerinin tespit edildiğini ifade etti.

Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 6 ruhsatsız tabanca ve muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konulduğunu kaydetti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading