Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakanlardan Erzincan'daki madencilerin ailelerine geçmiş olsun ziyareti

Bakanlardan Erzincan'daki madencilerin ailelerine geçmiş olsun ziyareti

İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Erzincan'daki madencilerin ailelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

20.02.2024, 02:01

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının ardından kaybolan işçilerin ailelerine geçmiş olsun ziyareti yaptı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar ile birlikte toprak kayması altında kalan işçilerimizin ailelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bu zor günleri inşallah birlikte atlatacağız. Dualarımız işçi kardeşlerimizle birlikte." ifadelerini kullandı.

CHP'li belediyelerde işçi kıyımına tam gaz devam: İZSU'da onlarca işçi kapı dışarı edildi! CHP'li belediyelerde işçi kıyımına tam gaz devam: İZSU'da onlarca işçi... Haberi Görüntüle

ARAMALAR DURDURULMUŞTU

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazasının yaşandığı sahada ciddi heyelan riski bulunduğunu belirterek, "Bu risklerden dolayı şu anda sahada arama faaliyetlerini durdurmuş durumdayız." dedi. Bakan Bayraktar, "Önceliğimiz şu anda heyelan riskini hem arama için hem de bu toprağın taşınmasıyla alakalı yapılacak faaliyetler için ortadan kaldırmaktır. Şu anda temel önceliğimiz, yol haritasını ortaya çıkaracağımız süreç budur." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading