Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Uraloğlu duyurdu: Depremzede vatandaşların 'Bireysel kargo gönderisi'nde indirim uygulanacak

Bakan Uraloğlu duyurdu: Depremzede vatandaşların 'Bireysel kargo gönderisi'nde indirim uygulanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 'Asrın felaketi' olarak literatüre giren depremde Kahramanmaraş başta olmak üzere etkilenen 11 il için kalıcı konutların inşa çalışmaları ve ulaşımda meydana gelen hasarların giderilmesi için hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Bakan Uraloğlu, yapılan çalışmalara ek olarak depremzede vatandaşların 'Bireysel kargo gönderisi'nde yüzde 30 indirim uygulanacağı dile getirdi.

Gündem

19.03.2024, 09:59

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ilde hissedilen 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen deprem ile ilgili çalışmalayı ivedilikle yürütülüyor.

Bakan Uraloğlu, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ilk anından itibaren depremzede vatandaşların ulaşımı konusunda her anında yanında olduklarını belirtti.

Uraloğlu, '' PTT Genel Müdürlüğü eliyle, yurt içi ve yurt dışından gelen 43 bin 350 adet yardım kolisinin ücretsiz bir şekilde deprem bölgesine taşındığını'' hatırlattı.

Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi karara eklendi Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi... Haberi Görüntüle

PTT DEPREMZEDELER İÇİN YENİ KAMPANYA BAŞLATTI

Sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyuran Bakan Uraloğlu, şu ifadeleri kullandı:

''Asrın felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatının tekrar canlandırılması ve ülke ekonomisine kazandırılmasına katkı sağlamak için 

@PTTKurumsal olarak kampanya başlatıyoruz.

6 Şubat - 6 Mayıs tarihleri arasında;

  • Adana
  • Adıyaman
  • Diyarbakır 
  • Elazığ 
  • Gaziantep 
  • Hatay
  • Kahramanmaraş 
  • Kilis 
  • Malatya
  • Osmaniye 
  • Şanlıurfa 

İllerimiz çıkışlı ve varışlı gönderilere güncel tarife üzerinden yüzde 30 oranında indirim uyguluyoruz.''

Beylikdüzü'nde kan donduran cinayet! Hastane odasında ölü bulunan hemşire hakkında yeni gelişme! Beylikdüzü'nde kan donduran cinayet! Hastane odasında ölü bulunan hemşire hakkında... Haberi Görüntüle

KAMPANYA İLE BÖLGE TİCARETİNİN HAREKETLENMESİ HEDEFLENİYOR

İndirim kampanyası 6 Şubat 2024 tarihinden 6 Mayıs 2024 tarihine kadar uygulanacak.

Bölge ticaretini canlandırarak deprem bölgesinin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlayan 'Bireysel kargo gönderisi indirimi' kampanyası ile depremzedelerin ihtiyaç duydukları ürünlere daha kolay ulaşmaları sağlanacak.

Bu sayede maddi manevi kayıplar yaşayan depremzedelere destek olunacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading