Yandex Metrica

SON DAKİKA TRANSFER | Ve Lorenz Assignon aslan oluyor! Galatasaray Sacha Boey'in yerini Rennes versiyonuyla dolduruyor! - LORENZ ASSIGNON KİMDİR?

SON DAKİKA TRANSFER | Ve Lorenz Assignon aslan oluyor! Galatasaray Sacha Boey'in yerini Rennes versiyonuyla dolduruyor! - LORENZ ASSIGNON KİMDİR?

Galatasaray, Fransız yıldız Lorenz Assignon'u kadrosuna katma mutluluğunu yaşarken, sağ bek transferini noktaladı. Assignon, bugün İstanbul'a gelerek takımına katılacak. İşte transferin detayları ve sözleşme şartları!

Spor

01.02.2024, 20:59

Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferinin ardından sağ bek pozisyonunu güçlendirmek adına Lorenz Assignon transferini tamamladı. Fransız oyuncu, bugün İstanbul'a getirilecek.

TFF'den Aziz Yıldırım desteği! Türk futbolu hareketlenmeye başladı TFF'den Aziz Yıldırım desteği! Türk futbolu hareketlenmeye başladı Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME ŞARTLARI BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Ocak transfer dönemindeki ilk hamlesi olan Lorenz Assignon transferinde sözleşme şartları netleşti. Assignon, sarı-kırmızılı formayla buluşacak ve Galatasaray'a katkı sağlamak için sahada olacak.

Fransa'dan Foot Mercato'da yer alan habere göre Galatasaray, Assignon'un kiralık transferi için Rennes il kesin olarak anlaşma sağladı. Oyuncunun kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonunun bulunmadığı aktarılırken Assignon'un bugün İstanbul'a geleceği belirtildi.

Real Madrid'in rakibi yine kendisi! Real Madrid'in rakibi yine kendisi! Haberi Görüntüle

SAĞ BEK ARAYIŞINA ÇÖZÜM, ASSIGNON OLDU

Sacha Boey'in yüksek bedelle Bayern'e transfer olmasının ardından Galatasaray, sağ bek arayışlarına Lorenz Assignon ile çözüm buldu. Bu transferle birlikte Galatasaray'ın sağ bek hattı güçlendirildi.

Galatasaray'dan Fenerbahçeliler kızdıracak istek! TFF'den resmi talep Galatasaray'dan Fenerbahçeliler kızdıracak istek! TFF'den resmi talep Haberi Görüntüle

ASSIGNON'UN GALATASARAY SERÜVENİ BAŞLIYOR

Fransız sağ bek Lorenz Assignon, Galatasaray ile kiralık transfer anlaşmasına vardı. Satın alma opsiyonu olmadan gerçekleşen bu transferle Assignon, Galatasaray formasıyla başarıya ulaşmak için İstanbul'a geliyor.

Foot Mercato'da yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Bu sezon Ligue 1'de 14 maça (12'si ilk 11)) çıkan Lorenz Assignon çok sevdiği Rennes'den ayrılmaya hazırlanıyor. Marsilya'nın gözdesi olduğu söylenen sağ bek, 10 milyon euroluk bonservis talebiyle piyasada yer alıyordu. Sonunda Assignon ayrılacak ama bu fiyata değil. Edindiğimiz bilgilere göre oyuncu Galatasaray'a kiralık olarak (satın alma opsiyonu olmadan) gitmeyi kabul etti. Rennes'li oyuncu yarın (Bugün) sabah 7'de Paris'ten Türkiye'ye hareket edecek ve ironik bir şekilde Bayern Münih'e transfer olan eski Kırmızı-Siyahlı Sacha Boey'in yerini alacak."

Trabzonspor'un Türkiye Kupası'ndaki garanti planı ortaya çıktı Trabzonspor'un Türkiye Kupası'ndaki garanti planı ortaya çıktı Haberi Görüntüle

LORENZ ASSIGNON KİMDİR?

23 yaşındaki sağ bek Lorenz Assignon, Fransa'nın Grasse şehrinde doğdu. 1.81 boyundaki oyuncu, ailesiyle birlikte Togo kökenlidir. Kariyerine Bastia'da başlayan Assignon, Rennes'te de forma giydi. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Assignon, bu sezon Rennes ile 21 maçta 2 gol atıp, 2 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading