Yandex Metrica

Arda Güler'in de içinde olduğu Real Madrid takım otobüsü kaza yaptı

Arda Güler'in de içinde olduğu Real Madrid takım otobüsü kaza yaptı

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Leipzig ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid Almanya'da trafik kazası geçirdi. Otobüste milli futbolcu Arda Güler de bulunuyordu.

Spor

17.05.2024, 13:15

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'de yer alan habere göre Real Madrid kafilesi  Leipzig havaalanında yapılan grev nedeniyle Erfurt kentine iniş yaptı. Buradan otobüse binen Real Madrid kafilesi A4 otoyolunda beyaz renkli bir binek araçla çarpıştı. Kazanın otomobil sürücüsünün şerit değiştirirken otobüsü görememesi nedeniyle olduğu belirtildi.

Spor yazarları Galatasaray- Fenerbahçe derbisini yorumladı: Ligin Ağabeyi! Spor yazarları Galatasaray- Fenerbahçe derbisini yorumladı: Ligin Ağabeyi! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER DE OTOBÜSTEYDİ

Kaza sonucu aracın yan aynalarından biri kırılırken otomobilde 3 bin avroluk bir hasar oluştuğu bildirildi. Haberde Real Madrid otobüsündeki hasarla ilgili bir bilgi verilmedi.  Otobüste milli futbolcumuz Arda Güler de bulunuyordu.

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı: Ali Koç çok öfkelendi: Dayak yiyeceksin Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı: Ali Koç çok öfkelendi: Dayak... Haberi Görüntüle

OYUNCULAR HİSSETMEDİ

Oyuncuların kazayı hissetmediği belirtilen haberde yolculuğun sorunsuz şekilde devam ettiği bilgisi verildi. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda yarın TSİ 23.00'te RB Leipzig ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading