Yandex Metrica

Altın fiyatları çakılacak! Altın kahini İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı: Gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Son haftalarda rengini yeşile döndüren altın fiyatları için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'tan kritik uyarı geldi. Altın fiyatlarında düşüş yaşanacağını bildiren Memiş, "Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun" şeklinde konuştu.

Ekonomi

30.04.2024, 12:01

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş altın fiyatlarıına ilişkin açıklamalarda bulundu. "Altın fiyatlarında son iki günde agresif yükselişler var" diyerek sözlerine devam eden İslam Memiş, "Ons altında sert yükselişler gördük. Bu yıl içinde 2350 dolar hedef. Bu iki günlük harekete baktığımızda düzeltmeye ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

2 Mayıs Perşembe gram altın ne kadar? Altın düştü mü, yükseldi mi? 2 Mayıs Perşembe gram altın ne kadar? Altın düştü mü,... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN DÜŞECEK Mİ?

Sözlerine devam eden Memiş, "2100 altına sarkma bekliyorum. 2090 dolar güçlü destek. Gram altın bir yandan dolar yükseliyor, diğer yandan ons yükseliyor. Çarpanında gram altın bir günde 100 lira attı. 2328 liraya kadar yükseldi. 2285 lirada şu anda." dedi.

MB faiz oranını sabit tuttu! Güncel mevduat faizi oranları değişti? 1 milyon liranın getirisi belli oldu!İşte bankaların  güncel faiz tutarları... MB faiz oranını sabit tuttu! Güncel mevduat faizi oranları değişti?... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Yatırımcıları onsu takip etmeleri yönünde uyaran İslam Memiş, "Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun uyarısında bulunabiliriz. Her ayı aratacak altın fiyatları var." " şeklinde konuştu.

Türk  Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava yolu şirketi oldu Türk Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava... Haberi Görüntüle

BİTCOIN YÜKSELECEK Mİ?

Öte yandan İslam Memiş Emtia fiyatlarında ve Bitcoin tarafında yaşanan yükselişlerin heyecanlandırmaması gerektiğini, bu yükselişlerin beklenti dahilinde olduğunu ifade ederek, bu haftaki agresif yükselişlere dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. İslam Memiş, yükselişlerin ardından kar satışlarının da her an yaşanabileceğini belirtti.

"Ons altın 2 bin 2.150 dolar aralığında oyalanır" diyerek sözlerine devam eden Memiş, "Asıl hedef 2.350 dolar. Dün 2 bin 141 dolar seviyesine yükseldi. Ancak 100 dolarlık bir satış gelmesi gerekir." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading