Yandex Metrica

Alper Gezeravcı ne zaman dönecek? Alper Gezeravcı bugün mü dönecek, saat kaçta dönecek, ne zaman Türkiye'de olacak

Alper Gezeravcı ne zaman dönecek? Alper Gezeravcı bugün mü dönecek, saat kaçta dönecek, ne zaman Türkiye'de olacak

Türkiye'nin ilk milli astornotu Alper Gezeravcı'nın dönüş tarihi belli oldu mu? Alper Gezeravcı ne zaman dönecek? Bilim tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "Alper Gezeravcı ne zaman dönecek? Alper Gezeravcı bugün mü dönecek, saat kaçta dönecek, ne zaman Türkiye'de olacak" sorularını soruyor. Peki Alper Gezeravcı bugün saat kaçta dönecek?

Genel

14.05.2024, 20:48

Türkiye'nin uzay vizyonu kapsamında Axiom-3 mürettebatıyla birlikte uzaya gönderdiği ve ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın dönüş tarihi belli oldu mu? Alper Gezeravcı ne zaman Türkiye'ye gelecek? Bilim tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "Alper Gezeravcı ne zaman dönecek? Alper Gezeravcı bugün mü dönecek, saat kaçta dönecek, ne zaman Türkiye'de olacak" sorularını soruyor.

Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Haberi Görüntüle

ALPER GEZERAVI NE ZAMAN DÖNECEK?

Milli gururumuz Alper Gezeravcı'nın dönüş tarihini açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bugün saat 17.50’de bu mürettebat için bir veda töreni düzenleneceğini açıkladı. Açıklamalarında devam eden Kacır, “Artık bizim de istasyonda adımız, uzayda izimiz var” şeklinde ifadeler kullandı.

İşçi servisi devrildi! Beylikdüzü E-5'te 'makas atma' faciası: Çok sayıda yaralı var! İşçi servisi devrildi! Beylikdüzü E-5'te 'makas atma' faciası: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

ALPER GEZER AVCI TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Bilim tutkunlarının bir diğer merak ettiği soru ise Alper Gezeravcı'nın Türkiye'ye ne zaman, saat kaçta döneceği yönünde. Gezeravcı ve ekibinin yarın Türkiye saatiyle 14.00'te ISS'den ayrılması bekleniyor. Dünyaya dönüş yolculuğu ise 12 saat sürecek.

Habere Tepki Ver

5

3

3

3

0

0

1

2

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Genel


Loading