Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç görevi bırakıyor: İnşallah yeni bir başkanımız olacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada haziran ayındaki başkanlık seçiminde aday olmayacağını duyurdu. Koç, transferde stoper önceliğine vurgu yaparken, çeşitli konularda da önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

10.05.2024, 23:47

Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada haziran ayındaki başkanlık seçiminde aday olmayacağını duyurdu.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer politikalarına dair açıklamalarda bulunarak, "Önceliğimiz stoper transferi. 6 ve 8 numara için de çalışıyoruz. Avrupa’da transfer bitince fiyatlar yarı yarıya inmeye başladı." ifadelerini kullandı. Koç, transferde hızlı davranarak Krunic ve Bonucci'yi kadroya kattıklarını belirtti.

2024-2025 Sakaryaspor kombine satışları başladı mı? Sakaryaspor kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Sakaryaspor kombine satışları başladı mı? Sakaryaspor kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN FEDAKARLIĞI

Çağlar Söyüncü'nün transferinde kulübüyle anlaşma sağlanamamasına değinen Koç, "Çağlar Fenerbahçe'de sadece 4 ay forma giyebilmek için büyük bir fedakarlık yaptı ve Atletico Madrid ile yaptığı anlaşmadaki imza parasının büyük bir bölümünden feragat etti." şeklinde konuştu.

ali koç.jpg

Fatih Terim'den Beşiktaş'a yeşil ışık: Söz verdim! Fatih Terim'den Beşiktaş'a yeşil ışık: Söz verdim! Haberi Görüntüle

MELİSA VARGAS'IN DÖNÜŞÜ

Voleybol takımında önemli bir gelişmeye de değinen Koç, "Melisa Vargas'ın takıma döneceğini açıklıyorum. İnşallah Mart ve Nisan aylarında bize katkı sağlayacak." dedi.

TFF'den kritik atama! Galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir TFF'den kritik atama! Galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir Haberi Görüntüle

HAZİRAN'DA YENİ BAŞKAN

Ali Koç, şaşırtıcı bir şekilde haziran ayındaki başkanlık seçiminde aday olmayacağını belirterek, "İnşallah haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak. Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Koç, konuşmasında Fenerbahçe'nin genel durumu, transferler, sosyal medya üzerinden yapılan saldırılara da değindi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading