Yandex Metrica

Akşener'den Balıkesir için jest isteyen Özgür Özel'e tepki: 'Artık midem bulanıyor'

Akşener'den Balıkesir için jest isteyen Özgür Özel'e tepki: 'Artık midem bulanıyor'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özel'in "Balıkesir konusunda İYİ Parti'den bir jest bekliyorum" sözlerine tepki gösterdi. Akşener, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işinden bıktım usandım, midem bulanıyor artık." dedi.

Gündem

02.03.2024, 12:53

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için propaganda faaliyetlerine devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Gölbaşı Belediye Başkan adayı Fehmi Kandemir ile ilçede esnaf ziyaretinde bulunan Akşener, burada basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Gazetecilerin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptığı "Balıkesir konusunda İYİ Parti'den bir jest bekliyorum" açıklaması soruldu. Akşener, bu soruya "Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işinden bıktım usandım, midem bulanıyor artık. İYİ Parti olarak bu 15 milletvekili ile seçime girdik ama o seçime girip grup kurduğumuz andan itibaren AK Parti tek başına hükümet olmayı kaybetti. 24 milletvekili ekstra kazandı CHP. O günden beri AK Parti bir türlü tek başına iktidar olamıyor. Anayasayı değiştirecek gücü olacaktı biz olmadığımız zaman. Biz bunların teşekkürünü almadık ama sürekli başımıza bir çekiç gibi vurula vurula geziyoruz." şeklinde cevap verdi. 

Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Haberi Görüntüle

"BÖYLESİ ÇİRKİNLİĞE İLK DEFA RASTLIYORUM"

Akşener ayrıca eski İYİ Parti Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan'ın partiden istifa ederek CHP'nin Keçiören Belediye Başkan adayı olmasını da eleştirdi. "Hala biizm listemizden aday." diyen Akşener, "30 yıldır aktif politika yapıyorum. DYP-ANAP kavgasını yaşamış bir insanım. 1980 öncesinde sağ-sol kavgasını yaşamış bir insanım. Ben böylesine bir çirkinliğe ilk defa rastlıyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk partisi ile 3 defa ittifak yaptıklarını hatırlatan Meral Akşener, ittifak siyasetinin başarı getirmediğini ifade etti. Akşener, tek başlarına seçimlere girme kararının ardından ise her türlü hakarete, iftiraya ve çirkinliğe maruz kaldıklarının altını çizdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

1

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading