Yandex Metrica

Adnan Oktar'ın AVM detayı Dilan Polat'ı aratmadı! Gittiği AVM'de 200 bin TL harcamadan çıkmıyormuş!

Adnan Oktar'ın AVM detayı Dilan Polat'ı aratmadı! Gittiği AVM'de 200 bin TL harcamadan çıkmıyormuş!

Dilan Polat, ''Bazen bir AVM'de günlük 750 bin lira harcıyorum'' diyerek gündeme gelmişti. Oktar örgütü ile ilgili hazırlanan bin sayfalık iddianamede itirafçı ve şikayetçilerin dilekçeleri paylaşıldı. Adnan Oktar'ın Dilan Polat'ı aratmadığı, gittiği AVM'lerde 200 bin TL'nin altında harcama yapmadığı tespit edildi. Oktar'ın kasıtlı olarak para harcadığı, kendi gücünün halk arasında yayılmasını sağlamak için yaptığı belirtildi.

Gündem

21.04.2024, 22:17

Katıldığı televizyon programında ''Bazen bir AVM'de günlük 750 bin lira harcıyorum'' ifadelerini kullanan Dilan Polat, bu açıklamasından sonra MASAK tarafından soruşturmaya tabi tutulmuştu. Dilan Polat'ı mercek altına alan MASAK, Polat'ın ''Kara para akladığını'' ve ''Vergi kaçırdığını'' tespit ederek tutukladı.

Adnan Oktar'ın aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu 42'si firari toplam 72 kişi hakkında bin sayfalık yeni bir iddianame düzenlendi. Düzenlenen iddianamede, Oktar'In aynı Dilan Polat gibi AVM'lerde para harcadığı belirtildi. Oktar'ın bu harcamaları kasıtlı olarak yaptığı, vatandaşlara maddi gücünü göstermek ve etkilemek için yaptığı belirtildi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefonla bağlandı: 'Her cephede kararlı mücadele içindeyiz' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefonla bağlandı: 'Her cephede... Haberi Görüntüle

ADNAN OKTAR DAVASININ İTİRAFÇILARI ANLATTI

Adnan Oktar davasının itirafçı ve şikayetçilerinin ifadeleri paylaşıldı. İfadelerde Oktar'ın tutuklanmadan önce her AVM ziyaretinde 200 bin TL'lik harcama yaptığı, 200 bin TL harcama yapmadan AVM'den çıkmadığı belirtildi.

Genç futbolcu Yunus Emre Savaş trafik kazasında hayatını kaybetti! Genç futbolcu Yunus Emre Savaş trafik kazasında hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

''200 BİN TL HARCAMADAN AVM'DEN ÇIKMAZDI''

Adnan T. adlı itirafçının verdiği ifadede, ''Adnan Oktar, AVM'lere gittiğinde para gücünü göstermek ve bunu halk arasında yayılması için işine yaramayacak her şeyi alır, en az 200 bin lira harcamadan da AVM'den çıkmazdı. Ödemeleri ise genellikle İbrahim Seral Köprülü ve Rasin Kotil yapardı'' cümleleri yer aldı.

Müşteki sıfatı ile ifade veren R.M. verdiği ifadede Adnan T. ile benzer şeyler söyledi. R.M., ifadesinde örgüt üyelerinden maaşlı olarak çalışanların ve kendi ailesinden miras kalan malları ''İnfak'' adı altında Oktar'a teslim ettiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading