Yandex Metrica

Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür'ü transfer etti

Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür'ü transfer etti

İngiltere ekipleriden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür ile anlaşma sağladı. Hull City'nin renklerine bağladığı Abdülkadir Ömür, bugün sağlık kontrolü ve resmi imza töreni için ingiltere'ye gidecek.    

Spor

02.02.2024, 09:13

Acun Ilıcalı gözünü Süper Lig'de dikti. Türkiye'den bir transfer daha yapan Hull City takımı, Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür ile anlaşmaya vardı. Ömür, sağlık kontrolleri için bugün ingiltere'ye uçacak.

Image

Amedspor'da kongre heyecanı! Başkan Aziz Elaldı aday olacak mı? Amedspor'da kongre heyecanı! Başkan Aziz Elaldı aday olacak mı? Haberi Görüntüle

6 MİLYON EURO

Abdülkadir Ömür için 6 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. Milli oyuncu bugün sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

Image

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete geçti Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete... Haberi Görüntüle

''O POTANSİYELİ VAR''

Abdülkadir Ömür transferi ile ilgili konuşan Ilıcalı, "Abdülkadir Ömür'le temaslarımız sürüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sağ olsun çok yardımcı oluyor. Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor, ayrıca Abdülkadir'in çok fazla bir meblağya transfer olacağını düşünüyorum başka takımlara o potansiyeli var.

26 Mayıs Fenerbahçe- İstanbulspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 26 Mayıs Fenerbahçe- İstanbulspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'DE BAŞKA BİR TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ''

Trabzonspor içinde yüksek bir sonraki satıştan pay ile bu transferi bitirmek istiyoruz. Trabzonspor'da kazansın istiyoruz. Olumlu devam ediyor görüşmeler ama imzayı daha etmedik. Türkiye'den başka transfer düşünmüyoruz" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading