Yandex Metrica

Abdülkadir Ömür Hull City ile anlaştı mı?

Abdülkadir Ömür Hull City ile anlaştı mı?

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oluyor. İngiltere Championship ekibi Hull City, yıldız futbolcuyla anlaştı. Kulüpler arasındaki görüşmeler ise devam ediyor.

Spor

09.02.2024, 20:34

Trabzonspor'da yönetim kararıyla kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün yeni takımının İngiltere Championship ekibi Hull City olacağı iddia edildi. Kulüpler arasındaki görüşmeler sürerken, yıldız futbolcuyla Hull City'nin her konuda anlaştığı belirtildi.

Haberlere göre, Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Abdülkadir Ömür'ün transferi için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüştü. İki kulüp arasındaki temasların olumlu yönde ilerlediği ifade edildi.

Yılmaz Vural'dan sessiz son! Menemen FK uzatmalarda yıkıldı! 24Erzincanspor- Menemen FK maç özeti Yılmaz Vural'dan sessiz son! Menemen FK uzatmalarda yıkıldı! 24Erzincanspor- Menemen... Haberi Görüntüle

SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN İNGİLTERE YOLCUSU

Abdülkadir Ömür'ün hafta içerisinde İngiltere'ye giderek Hull City için sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Transferin resmiyet kazanması için bu adımın atılması planlanıyor.

İki kulüp arasındaki görüşmelerde, direkt olarak bonservis bedeli yanında bir sonraki satıştan pay opsiyonu üzerinde pazarlıklar yapıldığı belirtiliyor. Abdülkadir Ömür'ün Hull City'ye gitme konusundaki ısrarı, Trabzonspor'un pazarlıkta zorlu bir duruma düşmesine neden oluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading