Yandex Metrica

Sitede Ara

7 Mart Perşembe AK Parti Mersin mitingi saat kaçta ve nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin mitingi kapı açılış saati kaç? Mitinge nasıl katılınır?

7 Mart Perşembe AK Parti Mersin mitingi saat kaçta ve nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin mitingi kapı açılış saati kaç? Mitinge nasıl katılınır?

31 Mart 2024 yerel seçimlere az bir süre kalmışken AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin her yerinde vatandaşlar ile buluşmaya özen göstererek devam ediyor. 7 Mart 20224 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'de vatandaşlar ile bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de miting gerçekleştirecek. Mersinliler AK Parti'nin Mersin mitinginin saat kaçta ve nerede başlayacağını merak edip araştırmaya başladı. Peki 7 Mart Perşembe AK Parti Mersin mitingi saat kaçta ve nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin mitingi kapı açılış saati kaç? Mitinge nasıl katılınır?

Gündem

04.04.2024, 16:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında Türkiye genelinde mitinglerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 6 Mart Malatya'da yaptığı mitingin ardından, 7 Mart 2024 Perşembe günü Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan miting düzenleyeceğini açıkladı. AK Parti'nin 7 Mart Mersin mitingine onbinlerce kişilik katılım bekleniyor. Vatandaşlar tarafından Erdoğan'ın 7 Mart Perşembe günü (bugün) düzenlenecek olan mitinginin saat kaçta ve Mersin'de nerede olacağı araştırılmaya başlandı. Peki 7 Mart Perşembe AK Parti Mersin mitingi saat kaçta ve nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin mitingi kapı açılış saati kaç? Mitinge nasıl katılınır?

İlk icraatleri şaşırtmadı! DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal daha: T.C. ibaresi kaldırıldı! İlk icraatleri şaşırtmadı! DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal daha:... Haberi Görüntüle

7 MART AK PARTİ MERSİN MİTİNGİ SAAT KAÇTA VE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Mart Perşembe günü Mersinliler ile bir araya gelerek büyük bir miting düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mersin'de saat 14:00'da mitinge başlayacağı belirtildi.

Merkez Bankası rezervlerini açıkladı: Kasa ağzına kadar dolu! Merkez Bankası rezervlerini açıkladı: Kasa ağzına kadar dolu! Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MERSİN MİTİNGİ NEREDE DÜZENLENECEK? MİTİNGE NASIL KATILINIR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Mart Perşembe günü, Mersinliler ile bir araya gelecek. Erdoğan, Mersin'de düzenleyeceği mitinge saat 14:00'da başlayacak. AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, ''7 Mart Perşembe Günü Millet Bahçesi’nin yanındaki miting alanına davet ediyor'' ifadelerini kullanarak, mitingin Mersin Millet Bahçesi'nde düzenleneceğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading