Yandex Metrica

Sitede Ara

28 Nisan Pazar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? Saat kaçta kapanacak, ne zaman açılacak?

28 Nisan Pazar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? Saat kaçta kapanacak, ne zaman açılacak?

28 Nisan Pazar günü İstanbul'da 59. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 8. Etabı ve İstanbul Yarımaratonu koşulacak. İstanbul'da 28 Nisan'da pek çok yol araç trafiğine kapalı olacak. İstanbulluların Avrupa ve Asya geçişlerinde kullandığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün de 28 Nisan'da belli saat aralığında kapalı olacağı açıklanmıştı. Peki 28 Nisan Pazar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? Saat kaçta kapanacak, ne zaman açılacak? Hemen belirtmekte fayda var köprünün saat kaçta kapanacağı ve ne zaman açılacağı henüz netlik kazanmadı.

Gündem

19.05.2024, 15:32

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı nedeniyle ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle İstanbul'da pek yol araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da sürücüler ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün araç geçişlerine açık olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. 

ATA AÖF final tarihleri açıklandı mı 2024? ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır ATA AÖF final tarihleri açıklandı mı 2024? ATA AÖF sınav... Haberi Görüntüle

28 NİSAN PAZAR 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ KAPALI MI, AÇIK MI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan sosyal medya duyurusunda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 28 Nisan Pazar günü belli saatkerde kapalı olacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sosyal medya paylaşımında Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun yapılacağı 28 Nisan'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün araç bağlantısına kapalı olacağı duyuruldu. Kapalı olacak saatler ise yarışın durumuna göre değişebilir. 28 Nisan'da köprünün hangi saatte kapalı olcağı konusunda ALO 153 Beyaz Masa ve İBB Ulaşım Yönetim Merkezi Yol durumu sorgulama 44 44 154 ile irtibara geçerek güncel yol durumunu sorgulamanız öneriliyor.  Ayrıca target="_blank" rel="noopener">https://uym.ibb.gov.tr/yharita6 üzerinden canlı kameraları kontrol ederek yolun açık mı yoksa kapalı mı olduğu da anlık olarak görülebilir. 

28 Nisan'da İstanbul'da trafiğe kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar bilgisi için Valilik duyuruları takip edilebilir. 

Yerli savunmada yeni hamle! Çorum'a namlu fabrikası kurulacak: Temel atma töreni 22 Mayıs'ta Yerli savunmada yeni hamle! Çorum'a namlu fabrikası kurulacak: Temel atma... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın X hesabından yapılan açıklamada 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa-Anadolu istikametinde tahmini olarak 11.00-11.45 saatlerinde, Anadolu-Avrupa yönünde ise 12.30-13.15 saatlerinde araç bağlantısına kapalı olacağı ifade edildi. Ancak köprünün kapalı olacağı saat değişebilir. Yola çıkmak isteyen vatandaşlar güncel yol durumlarını sorgulayarak yola çıkmaları önerliyor. Yol duurmu için İBB Ulaşım Yönetim Merkezi Yol durumu sorgulama 44 44 154 numarasından sorgulamanız öneriliyor. Ayrıca  ALO 153 Beyaz Masa ile de irtibata geçebilirsiniz. NOT: Köprünün net olarak hangi zaman kapalı olacağı ve ne zaman açılacağı yarış saatinde netlik kazanacak. Güncel yol durumunu sorgulayarak yola çıkmanız öneriliyor. 

28-Nisan-Bugün-15-Temmuz-Şehitler-Köprüsü-kapalı-mı.JPG

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading