Yandex Metrica

Sitede Ara

2024 Survivor Poyraz ile Aleyna arasında aşk mı var? Poyraz ne ceza aldı? Survivor Poyraz'a tarihi ceza! Diskalifiye mi edildi? Poyraz 56. bölümde Aleyna ile kavga mı etti, küfür mü etti?

2024 Survivor Poyraz ile Aleyna arasında aşk mı var? Poyraz ne ceza aldı? Survivor Poyraz'a tarihi ceza! Diskalifiye mi edildi? Poyraz 56. bölümde Aleyna ile kavga mı etti, küfür mü etti?

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'te 56. bölüm fragmanında Survivor'da eşi benzeri görülmemiş bir olay meydana geldi. Survivor All Star 2024 Türkiye'de Poyraz'a, Acun Ilıcalı tarihi bir ceza vereceğini açıkladı. Acun Ilıcalı, ''Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı ve konunun muhatabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadı sana Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza vereceğiz'' ifadelerini kullandı. Survivor izleyicileri ve hayranları Survivor Poyraz'ın ne yapıp yapmadığını araştırmaya başladı. Survivor Poyraz diskalifiye mi edildi? Poyraz elendi mi? Aleyna ile Poyraz Survivor'da kavga mı etti? Poyraz Aleyna'ya küfür mü etti?

Gündem

17.05.2024, 00:38

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'te 56. bölüm fragmanında Survivor'da eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Survivor 56. bölümünde Poyraz'a Acun ılıcalı, ''Survivor tarihinin en büyük cezasını vereceğim'' ifadelerini kullandı. Survivor All Star 2024 sevenleri ve hayranları Survivor'da Poyraz'ın neden ceza alacağını araştırmaya başladı. Survivor ve Poyraz hayranları, yeni bölümde Acun Ilıcalı'nın Poyraz'a neden ceza verip vermeyeceğini araştırıyor. Peki . Survivor Poyraz diskalifiye mi edildi? Poyraz elendi mi? Aleyna ile Poyraz Survivor'da kavga mı etti? Poyraz Aleyna'ya küfür mü etti?

CHP, DEM Partsi'ni örnek aldı: Türk Bayrağı Anıtı yerinden söküldü! CHP, DEM Partsi'ni örnek aldı: Türk Bayrağı Anıtı yerinden söküldü! Haberi Görüntüle

2024 SURVIVOR POYRAZ ALEYNA'YA KÜFÜR MÜ ETTİ?

Acun Ilıcalı, “ Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı” ifadeleri ile Poyraz'ın yaptığı olayın boyutu gözler önüne seriliyor. Survivor'da bu akşam 56. bölümde Poyraz, Survivor tarihinin en büyük cezasını alacak.

Bu yıl uygulamaya alınacak: ÖSYM'den engelli vatandaşlar için yeni karar! Bu yıl uygulamaya alınacak: ÖSYM'den engelli vatandaşlar için yeni karar! Haberi Görüntüle

SURVIVOR POYRAZ DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ? ALEYNA İLE KAVGA MI ETTİ?

Survivor Poyraz'In Survivor 56. bölümünde yayınlanacak olan tarihte hangi cezayı alıp almayacağı belirlenecek. Acun Ilıcalı, Poyraz'a Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza verecek.

17 Mayıs Ankara Gülşen konseri ne zaman saat kaçta başlayacak? 17 Mayıs Ankara Gülşen konseri ne zaman saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA POYRAZ İLE ALEYNA ARASINDA AŞK MI BAŞLADI?

Survivor'da Poyraz'ın Aleyna'ya bir garip bakışları dikkat çekmişti. Survivor'da Poyraz ile Aleyna arasında aşk başladığı iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading