Yandex Metrica

2024 Sağlık Bakanlığı 8000 personel kura çekimi ne zaman yapılacak? İŞKUR sağlık bakanlığı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık çalışanı kura sonuçları belirlendi mi, ne zaman belirlenecek? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?

2024 Sağlık Bakanlığı 8000 personel kura çekimi ne zaman yapılacak? İŞKUR sağlık bakanlığı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık çalışanı kura sonuçları belirlendi mi, ne zaman belirlenecek? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı sonrasında 8000 mülakatsız kura çekimi ile sağlık personeli alınacağını duyurmuştu. Bakan Koca İŞKUR üzerinden başvuruların açılacağını, KPSS şartı aranmadan, mülakatsız olarak sadece kura çekimi ile 8000 sağlık çalışanının, sağlık sektörüne kazandırılacağını açıklamıştı. Bakanlıktan atama ve kadro bekleyen sağlık çalışanları, sağlık işçileri, ''2024 Sağlık Bakanlığı 8000 personel kura çekimi ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanı kura sonuçları belirlendi mi, ne zaman belirlenecek? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?'' sorularını arama motorlarında sormaya, bu sorulara bir yanıt aramaya başladı. Peki İŞKUR üzerinden başvuru yapılacak olan 8000 sağlık personeli iş ilanına nereden başvurulur? Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı kura sonuçları ve nihai isim listesi ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? 

Gündem

15.04.2024, 17:46

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Pazartesi günü Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde 27000 mülakatsız, KPSS şartsız sağlık personel alımına ek olarak, 8000 mülakatsız, sözleşmeli personel alımı yapılacağının müjdesini duyurdu. 

Son dakika: Terörün kökü kazınacak! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Son dakika: Terörün kökü kazınacak! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 32... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞINA 8000 MÜLAKATSIZ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALINACAK!

Sağlık Bakanlığı'ndan atama ve kadro bekleyen sağlık personelleri, İŞKUR üzerinden yapılacak olan 8000 personel alımının İŞKUR başvuru tarihlerini ve kura çekim tarihlerini araştırmaya başladı. 

Peki İŞKUR üzerinden başvuru yapılacak olan 8000 sağlık personeli iş ilanına nereden başvurulur? Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı kura sonuçları ve nihai isim listesi ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? 

Adaylar merakla bekliyordu! MEB duyurdu: Öğretmen atama sonuçları açıklandı Adaylar merakla bekliyordu! MEB duyurdu: Öğretmen atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ YAPILDI MI? NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı’na 8 bin işçi alımı yapılacağını da söyledi. İşçi alımının İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura yöntemiyle gerçekleşeceğını söyleyen Bakan Koca, “Çok kısa süre içerisinde bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemlerini tamamlayacağız.” ifadelerini kullanarak müjdeli haberi sağlık alanında çalışmak isteyen vatandaşlara duyurdu.

Bakan Fidan'la Blinken arasında kritik temas: Refah’a saldırı kabul edilemez Bakan Fidan'la Blinken arasında kritik temas: Refah’a saldırı kabul edilemez Haberi Görüntüle

İŞKUR ÜZERİNDEN SAĞLIK BAKANLIĞI 8000 SAĞLIK ÇALIŞANI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı'nın İŞKUR üzerinden sürekli ve sözleşmeli olarak (Mülakatsız) 8000 işçinin alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adaylar Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu başvurularını Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresi üzerinden gerçekleşecek.

Emine Erdoğan'dan anneler gününe özel buluşma! Devlet Konukevi'nin kapıları annelere açıldı! Emine Erdoğan'dan anneler gününe özel buluşma! Devlet Konukevi'nin kapıları annelere... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI 8000 SAĞLIK PERSONEL İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı, 8000 sürekli ve sözleşmeli olarak (Mülakatsız, İŞKUR üzerinden) personel alınacağını Bakan Fahrettin Koca aracılığı ile duyurdu.

Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç hangi takımı tutuyor? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI 8000 SÖZLEŞMELİ PERSONEL KURA ÇEKİM TARİHİ 18-19 MART 2024'TE Mİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 18-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Nihai isim listesi canlı yayında paylaşılacak.

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

2024 SAĞLIK BAKANLIĞI 8000 PERSONEL KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI AÇIKLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli ve sürekli olarak işçi alımı yapılacak kadro ve branş dağılımı ise henüz açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading