Yandex Metrica

Sitede Ara

2024 LGS başvuruları belli oldu mu? LGS ne zaman yapılacak? LGS kılavuzu açıklandı mı? MEB LGS merkezi sınav başvurular hangi tarihte, nereden yapılacak?

2024 LGS başvuruları belli oldu mu? LGS ne zaman yapılacak? LGS kılavuzu açıklandı mı? MEB LGS merkezi sınav başvurular hangi tarihte, nereden yapılacak?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın başvuru tarihi ve şartları belli oldu. 2024 yılında LGS'ye girecek öğrenciler ve veliler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan bilgileri araştırmaya başladı. Peki LGS başvuruları hangi tarihte yapılacak? 2024 LSG başvuruları belli oldu mu? LGS ne zaman yapılacak? Tarihi belli oldu mu? ÖSYM ve MEB LGS başvurular hangi tarihte, nereden yapılacak? LGS Kılavuzu açıklandı mı? LGS merkezi sınav başvuruları hangi tarihte yapılacak?  

Gündem

12.05.2024, 14:38

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) milyonlarca öğrenci ve veli tarafından merakla bekleniyordu. 2024 yılında LGS'ye girecek öğrencilere müjde geldi. LGS başvuru tarihleri açıklandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.Peki LGS başvuruları hangi tarihte yapılacak? 2024 LSG başvuruları belli oldu mu? LGS ne zaman yapılacak? Tarihi belli oldu mu? ÖSYM ve MEB LGS başvurular hangi tarihte, nereden yapılacak?

Bahçeli uyarmıştı! Kripto çeteden kumpas girişimi! Ankara'da sıcak saatler Bahçeli uyarmıştı! Kripto çeteden kumpas girişimi! Ankara'da sıcak saatler Haberi Görüntüle

2024 LGS BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ''Bu kararımızla, öğrencilerimizin sınava bayram öncesinde girmelerini daha da önemlisi öğrenci ve velilerimizin hem bayram hazırlıklarını hem de yaz tatili planlamalarını yaparken zihnen daha rahat olmalarını istedik. 2 Haziran'da yapılacak LGS sınavının soru sayısı ve soru şekliyle ilgili bir değişiklik olmayacağının bilinmesini isterim. Ayrıca tüm sorular sınav takvimine uygun olacak şekilde, sekizinci sınıf öğretim programlarında yer alan konu ve kazanımlar esas alınarak hazırlanacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe anayasası Türkiye'ye yakışmıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe anayasası Türkiye'ye yakışmıyor Haberi Görüntüle

2024 LGS SINAVI NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın yapılacağı tarihi geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.

Buna göre; 2024 LGS sınavı 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak.

KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev kadınları azaldı! KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev... Haberi Görüntüle

2024 LGS BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU MU? LGS BAŞVURU MART AYINDA MI ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan bilgilere göre, liselere geçiş için önemli adımlardan biri olan LGS başvuruları 18-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading