Yandex Metrica

Sitede Ara

15 Şubat BUDO seferleri iptal mi? Bursa-İstanbul vapur seferleri ne zaman yapılacak? Hangi seferleri iptal oldu?

15 Şubat BUDO seferleri iptal mi? Bursa-İstanbul vapur seferleri ne zaman yapılacak? Hangi seferleri iptal oldu?

15 Şubat BUDO sefelerleri iptal mi oldu? Bursa-İstanbul vapur seferlerinde son durum ne? BUDO'dan yapılan açıklamada Bursa'da bazı vapur seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Peki hangi vapur seferleri iptal edildi? Bursa'da hava durumu ne? 

Gündem

15.02.2024, 19:30

BUDO'dan yapılan duyuruya göre Bursa'da bazı vapur seferlerinin şiddetli fırtına nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Peki hangi BUDO seferleri iptal oldu? İstanbul-Bursa vapur seferleri yapılmayacak mı? Vapur seferleri ne zaman hizmete açılacak?

Son dakika... Valiliklerden peş peşe yasak kararı: 7 ilde gösteri ve yürüyüşler kısıtlandı Son dakika... Valiliklerden peş peşe yasak kararı: 7 ilde gösteri... Haberi Görüntüle

15 ŞUBAT İPTAL OLAN BUDO SEFERLERİ

İptal edilen vapur seferlerine ilişkin internet saysafasından açıklama yapan Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) arasındaki 12.55'e kadar gerçekleştirilecek 8 sefer fırtına nedeniyle iptal edildi denildi.

KPSS giriş ücretlerine zam! İşte her bir oturum için alınacak ücretler... KPSS giriş ücretlerine zam! İşte her bir oturum için alınacak... Haberi Görüntüle

BURSA'DA HAVA DURUMU NASIL

Bursa'da hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 15 Şubat 2024 Perşembe günü itibarıya Bursa'da şiddetli fırtına ve sağanak yağış uyarısı yapıldı. Bursa'da hava sıcaklığı 9 ila 10 derece arasında olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading