Yandex Metrica

Sitede Ara

15 Mart Cuma Ardahan okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Ardahan Merkez, Göle, Çıldır, Hanak, Posof'ta okul tatil mi?

15 Mart Cuma Ardahan okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Ardahan Merkez, Göle, Çıldır, Hanak, Posof'ta okul tatil mi?

15 Mart 2024 Cuma günü  Ardahan'da yoğun kar yağışı başlıyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ardahan ve çevre illeri için son dakika uyarısında bulundu. Ardahan'da  Çıldır,Damal, Göle, Hanak ve Posof ilçelerinde şiddetli kar yağışı olacağı açıklandı. Erzurum'da termometreler eksi dereceleri gösterecek. Öğrenci ve veliler Ardahan'da okulların tatil ilan edilip edilmediğini araştırmaya ve sorgulamaya başladı. Öğrenci ve 15 Mart 2024 Cuma günü Ardahan'da okulların tatil olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki Ardahan'da  yoğun kar yağışından dolayı okullar 15 Mart Cuma günü okul tatil oldu mu?  Ardahan'da  hangi ilçelerde okullar tatil?

Gündem

16.04.2024, 06:36

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ardahan'da 15 Mart Cuma günü şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. Ardahan'da hava -6 dereceyi gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, (MGM)Ardahanlıları yaşanabilecek doğa olaylarına karşı dikkatli olmalarını istedi. 15 Mart Cuma 2024 gününde  Ardahan bazı çevre illerinde okullar tatil edildi.  Okulların tatil edilmesinin ardından yoğun kar yağışından nasibini alan Ardahan'da veliler ve öğrenciler okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Ardahan'da  Çıldır,Damal, Göle, Hanak ve Posof ilçelerinde  okullarin taitl edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Ardahan'da tatil mi edildi? 15 Mart 2024 Cuma günü MEB Ardahan'da okul tatil mi ilan etti? Ardahan'ın hangi ilçelerinde okullar tatil mi oldu?

Algı operasyonunu başlattılar! FETÖ ve fondaş medyayı panikleten düzenleme! Algı operasyonunu başlattılar! FETÖ ve fondaş medyayı panikleten düzenleme! Haberi Görüntüle

15MART 2024 CUMA ARDAHAN OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Ardahan'da  15 Mart Cuma günü yoğun kar yağışı olacak. Ardahan'da kar yağışı etkisini ciddi şekilde gösterecek. Peki 15 Mart Cuma günü okullar Ardahan ilimizde tatil mi ilan edildi?

19 Mayıs İzmir'de otobüsler ücretsiz mi? Bugün İzmir'de ESHOT otobüs, metro bedava mı? 19 Mayıs İzmir'de otobüsler ücretsiz mi? Bugün İzmir'de ESHOT otobüs,... Haberi Görüntüle

15 MART 2024 ARDAHAN'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ardahan'ın Çıldır,Damal, Göle, Hanak ve Posof  için kritik uyarılar yaptı.  Öğrenciler ve veliler Ardahan'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Ardahan Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

Survivor ne zaman bitecek 2024? Survivor All Star finali ne zaman, hangi gün? Survivor ne zaman bitecek 2024? Survivor All Star finali ne... Haberi Görüntüle

15 MART CUMA MEB OKUL TATİL İLAN ETTİ Mİ? ARDAHAN VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

15 Mart 2024 Cuma günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading