Yandex Metrica

14 ilde FETÖ'ye kıskaç operasyonu: Çok sayıda kişi paketlendi

14 ilde FETÖ'ye kıskaç operasyonu: Çok sayıda kişi paketlendi

Antalya merkezli 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-9” Operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ''FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz'' dedi.

Gündem

29.02.2024, 14:40

İçişleri Bakanlığı'nın eli kanlı terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor.

Antalya merkezli 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-9” Operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 'operasyona ilişkin detaylı bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya, mesajında ''FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı Fico’ya geçmiş olsun mesajı: Şiddetle kınıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı Fico’ya geçmiş olsun mesajı: Şiddetle kınıyorum Haberi Görüntüle

47 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığınca Antalya merkezli İzmir, Denizli, Mersin, Karabük, Manisa, Çorum, Ankara, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Uşak, Kırşehir ve Kütahya'da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak Kıskaç-9 operasyonlarının yapıldığını bildiren Yerlikaya, 47 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Vekaletle kurban kesimi fiyatı ne kadar 2024? Kurban vekaleti nasıl verilir, alınır? Vekaletle kurban kesimi fiyatı ne kadar 2024? Kurban vekaleti nasıl... Haberi Görüntüle

NAKİT PARA AKIŞI 

Yerlikaya, şunları kaydetti:

"6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet suçunu işlemek suretiyle, FETÖ'nün cezaevindeki mensuplarıyla haberleşme mekanizması kurmaya çalıştıkları, örgüt mensuplarına nakit para akışı sağladıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok miktarda Türk lirası, dijital materyal ve örgütsel dokümana el konuldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading