Yandex Metrica

Sitede Ara

13-14 Mart Erzurum'da okullar tatil mi oldu? Yarın kar tatili hangi ilde var? 2024 Yakutiye, Horasan, İspir ve Aşkale'de okul tatili var mı?

13-14 Mart Erzurum'da okullar tatil mi oldu? Yarın kar tatili hangi ilde var? 2024 Yakutiye, Horasan, İspir ve Aşkale'de okul tatili var mı?

13 Mart 2024 ve 14 Mart 2024 tarihleri arasında Erzurum'da yoğun kar yağışı şiddetli şekilde etkisini göstermeye devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Erzurum ve çevre illeri için son dakika uyarısında Erzurum'un şkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ilçelerinde şiddetli kar yağışı olacağı açıklandı. Erzurum'da hava dereceler -2'yi gösterirken, Öğrenci ve veliler Erzurum'da okulların tatil ilan edilip edilmediğini araştırmaya ve sorgulamaya başladı. Öğrenci ve veliler 13 Mart 2024 ve 14 Mart 2024 tarihlerinde Erzurum'da okulların tatil olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki Erzurum'da yoğun kar yağışından dolayı okullar 12-13 Mart Çarşamba ve Perşembe günü okul tatil oldu mu?  Erzurum'da hangi ilçelerde okullar tatil?

Gündem

15.05.2024, 19:19

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Erzurum'da 13-14 Mart Çarşamba ve Perşembe günlerinde şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. Erzurum'da hava -2 dereceyi gösterirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Erzurumluları yaşanabilecek don ve sis olaylarına karşı dikkatli olmaları ve tedbir almalarını istedi. 13-14 Mart 2024 tarihleri için Erzurum'un bazı çevre illerinde okullar tatil edildi. Tatil edilmesinin ardından yoğun kar yağışından nasibini alan Erzurum'da veliler ve öğrenciler okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Veliler Erzurum'da Aşkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ilçelerinde okullarin taitl edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Erzurum'da tatil mi edildi? 13-14 Mart 2024 tarihleri arasında Erzurum'da okul tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil mi edildi?

Dışişleri duyurdu: İİT Genel Sekreteri'nin İslamofobi Özel Temsilcisi Mehmet Paçacı oldu Dışişleri duyurdu: İİT Genel Sekreteri'nin İslamofobi Özel Temsilcisi Mehmet Paçacı... Haberi Görüntüle

13-14 MART 2024 ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜ (YARIN) ERZURUM OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Erzurum'da  11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü yoğun kar yağışı olacak. Erzurum'da kar yağışı etkisini ciddi şekilde gösterecek. Peki 13-14 Mart Çarşamba ve Perşembe günü okullar Erzurum'da tatil mi ilan edildi?

Adaylar merakla bekliyordu! MEB duyurdu: Öğretmen atama sonuçları açıklandı Adaylar merakla bekliyordu! MEB duyurdu: Öğretmen atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

13-14 MART 2024 ERZURUM'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Erzurum'un Aşkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere  ilçeleri için kritik uyarılar yaptı.  Öğrenciler ve veliler Erzurum'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Erzurum Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: Bu davaya... Haberi Görüntüle

13-14 MART MEB OKUL TATİL İLAN ETTİ Mİ? ERZURUM VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

13-14 Mart 2024 Çarşambe ve Perşembe günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading