Yandex Metrica

Sitede Ara

11 Mart Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın okul yok mu? 11 Mart'ta Sivas'ta kar tatili mi var?

11 Mart Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın okul yok mu? 11 Mart'ta Sivas'ta kar tatili mi var?

Sivas'ta etkili olan kar yağışı, Hafik ilçesinde etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Peki Sivas'ta yarın okullar var mı? Sivas'ta okullar tatil mi oldu? 11 Mart yarın Sivas'ta yarın okul var mı? Sivaslı öğrenciler arama motorunda yarın okul olup, olmadığını araştırıyor. Peki Sivas Valiliğinden açıklama geldi mi?

Gündem

24.03.2024, 21:40

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan kar uyarısı Sivas'ta etkisini şiddetli bir şekilde gösterdi. Peki Sivas'ta kar yağışı ne kadar sürecek? Sivas'ta kar yağışı devam edecek mi? Sivas'ta yarın okul var mı? Sivas'ta 11 Mart pazartesi okul yok mu?

Bakan Fidan'dan Yunanistan'a net mesaj: Kıta sahanlığı bizim kırmızı çizgimizdir Bakan Fidan'dan Yunanistan'a net mesaj: Kıta sahanlığı bizim kırmızı çizgimizdir Haberi Görüntüle

11 MART SİVAS'TA KAR YAĞACAK MI?

Şiddetli kar yağışının etkisi altında kalan Sivas'ta kar kalınlığı 10 cm kadar çıktı. Peki Sivas'ta kar yağışı devam edecek m? Hava sıcaklığının -1 derece ölçüldüğü Sivas'ta kar yağışı etkili olacak.

İlk aşamada MEB uygulayacak: Kamuya 'objektif mülakat sistemi' geliyor! İlk aşamada MEB uygulayacak: Kamuya 'objektif mülakat sistemi' geliyor! Haberi Görüntüle

11 MART (YARIN) SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışının ektili olduğu Sivas'ta öğrenciler yarın okulların tatil olup olmadığını araştıyor. Öğrenciler arama motoruna, "11 Mart Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın okul yok mu? 11 Mart'ta Sivas'ta kar tatili mi var?" sorularını soruyor. Sivas Valiliğinden kar tatiline ilişkin bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading