Yandex Metrica

Ünlü oyuncu Yasemin Allen gönlünü FBI Ajanına kaptırdı! Yeni sevgilisi ile verdiği pozlar herkesi şaşırttı!

Ünlü oyuncu Yasemin Allen gönlünü FBI Ajanına kaptırdı! Yeni sevgilisi ile verdiği pozlar herkesi şaşırttı!

Türkiye'nin sevilen kadın oyuncuları arasında yerini alan ünlü oyuncu Yasemin Allen yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu gönlünü eski FBI Ajanı Erdal Kaya'ya kaptırdığı öğrenildi.

Yaşam

22.03.2024, 07:56

''Şeref Meselesi'', ''Kavak Yelleri'', ''Muhteşem Yüzyıl'', ''İyi Günde Kötü Günde'' gibi dizilerde rol alan 34 yaşındaki ünlü şarkıcı Yasemin Allen aşk hayatı ile gündeme geldi. 

Tolga Güleç ile 5 aylık bir ilişki yaşayan ve 2022 yılında bitiren ünlü oyuncu Yasemin Allen; “Ben gerçek aşka inanarak büyüdüm, çocukluğum öyle geçti ama bu zamandaki ilişkiler öyle değil ne yazık ki. Biraz eski kafalıyım bu anlamda.” demişti. 

Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Haberi Görüntüle

GÖNLÜNÜ FBI AJANINA KAPTIRDI

Ünlü oyuncu Allen'in şimdilerde ise gönlünü eski FBI Ajanı olan Erdal Kaya'ya kaptırdığı öğrenildi.

Allen ve sevgilisi Erdal Kaya'nın atış talimi yaparken verdiği pozları sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Erdal Kaya'nın paylaştığı fotoğrafın altına ise bir takipçisi; “Abi bu sefer yenge desek kızmazsın herhalde?'' demiş, o soru üzerine ise Kaya; “İlk defa onay veriyorum bu muhabbete. Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz.” dedi.

Türk müziğinin usta isminden yeni nesil şarkıcılara sert sözler: Ense köklerine iki sille çekeceksin... Türk müziğinin usta isminden yeni nesil şarkıcılara sert sözler: Ense... Haberi Görüntüle

10 YIL BOYUNCA FBI'DA GÖREV ALDI

Amerika'da 10 yıl boyunca FBI'da Ajanlık yapan 40 yaşındaki Adanalı oyuncu 20 yaşında Amerika'ya göç etmiş, 2011 yılında ise polisliğe kabul edilmişti. Eyalet polisi olarak görev yapan FBI Ajanı Erdal Kaya'nın şimdilerde ise ABD'de özel bir şirkette danışmanlık yaptığı, ve silah atışı eğitmeni olduğu öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading