Yandex Metrica

Nihal Candan tanınmaz halde! Tahliye edildikten sonra tüm gerçekleri bir bir anlattı!

Nihal Candan tanınmaz halde! Tahliye edildikten sonra tüm gerçekleri bir bir anlattı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Candan kareşlerden Nihal Candan çete üyesi olma suçundan girdiği hapishanede anoreksiyo nervozaya yakalandığı ve 37 kiloya düştüğü için cezaevinden tahliye edilmişti. Ünlü fenomen ilk kez görüntülendi ve ilginç açıklamalarda bulundu.  

Yaşam

14.05.2024, 22:38

Türkiye'de büyük ses getiren fenomenlerin tutuklanmalarının ardından 5.5 aydır ceazevinde kalan ünlü fenomen Candan kardeşlerden Nihal Candan Anoreksiya nervoza (yeme bozukluğu) nedeniyle avukatı Kasım Ergün'ün mahkmeye başvurdu ve Nihal Candan tahliye edildi.

Yeşim Erçetin eşinin şüpheli ölümüne ilişkin tüm gerçekleri detaylarıyla açıkladı: Bunu şimdi açıklıyorum çünkü hayatta kalan... Yeşim Erçetin eşinin şüpheli ölümüne ilişkin tüm gerçekleri detaylarıyla açıkladı:... Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDE YAŞADIKALRINI İLK KEZ ANLATTI

Ünlü fenomen Candan'ın ise ilk kez Kanal D Haber'e konuştu. Candan'ın raharsızlığı, hapishanede yaşadıkaları ve psikolojik sorunlar hakkında ilk kez önemli açıklamalarda bulundu.

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu rol arkdaşını öve öve bitiremedi: Çok klas birisi, 10 sene önce... Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu rol arkdaşını öve öve bitiremedi:... Haberi Görüntüle

'PAŞALAR GİBİ 6 AYDIR YATIYORUZ'

Candan tahliye edildikten sonra ilk kez sokağa çıktı ve muhabirleirn sorularını yanıtladı. Candan, ''Başlarda daha zordu, ama hep kareşimle birbirimize destek olduk. Psikolojik olarak zorlandık. Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz diye şakalaştı.'' dedi.

Müge Anlı'nın programında kan donduran itiraf! Önce yardım istedi sonra cinayetin detaylarını tek tek açıkladı! Müge Anlı'nın programında kan donduran itiraf! Önce yardım istedi sonra... Haberi Görüntüle

''KIZ KARDEŞİM BENŞM ŞANSIM''

Kız kardeşi Bahar Candan'ın yanında olmasından mutlu olduğunu belirten Nihal Candan, ''Aile insan tabii ki en çok ailesini özlüyor, benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı.'' dedi.

'Satıcı değilim içiciyim' demişti! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Kalben hakkında yeni gelişme! 'Satıcı değilim içiciyim' demişti! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Kalben... Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN İLE AYNI KOĞUŞTA KALDI

Ünlü futbolcuları yüksek faiz vaadiyle dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldıklarını belirten Nihal Candan, ''Seçil Erzan haber izlemiyor diye biz de izlemiyorduk. '' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading