Yandex Metrica

Özrü kabahatinden büyük! Yalı Çapkını oyuncusunun tepki çeken 'İsrail askeri' paylaşımı için özür mesajı yayınladı!

Özrü kabahatinden büyük! Yalı Çapkını oyuncusunun tepki çeken 'İsrail askeri' paylaşımı için özür mesajı yayınladı!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile birlikte rol alan ünlü oyuncu Tarot Emir Tekin'in 'İsrail askerleri' paylaşımı büyük tepki topladı. Ünlü oyuncu tepkiler üzerine özür mesajı yayınladı.

Yaşam

25.04.2024, 12:28

Her Cuma Star TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide ünlü oyuncu Tarot Emir Tekin'in son paylaşımı büyük tepki topladı.

Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Haberi Görüntüle

'İSRAİL ASKERİ' PAYLAŞIMI OLAY YARATTI

Dizide Kaya rolünü canlandıran Tarot Emir, sosyal medya hesabı X üzerinden atış poliganına gittiği ve elindeki silah ile hedefleri vurduğu bir fotoğrafı yayınladı. 

25 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 25 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AKILALMAZ PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI

Ancak ünlü oyuncu Tarot Emir, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in Filistinlilere yönelik uyguladığ soykırımı düşünmeden akıl almaz bir açıklamada bulundu.

Tarot Emir, "İsrail askerlerinin taktiksel atışta kısa tutuşu böyledir. Bu da benim günlük hayattaki atışlarımdan kısa bir video size. Bilinçli tercih yani” açıklamasıyle fotoğrafını paylaştı.

Ancak sevilen dizinin oyuncusu Tarot Emir'e ise takipçileri tepki yağdırdı.

Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla kaçtı sözleri 'pes' dedirtti Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla... Haberi Görüntüle

'AMACIM BU DEĞİLDİ'

Tarot Emir yaptığı o paylaşımları sildi ve bir özür mesajı yayınladı. Tarot Emir yayınladığı özür mesajında ise, "Sizlerden gelen tepkilere baktığımda amacım bu olmadığı halde, kendimi yanlış ifade ettiğimi görüyorum. Kalpten özür dilerim, şiddetin hiçbir türlüsünün yanında olmadığımı ve olmayacağımı bir kere daha belirtmek isterim. Saygılarımla.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading