Yandex Metrica

Mükremin Gezgin cinsiyet mi değiştirdi? TikTok fenomeni Mükremin kadın mı oldu? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kim?

Mükremin Gezgin cinsiyet mi değiştirdi? TikTok fenomeni Mükremin kadın mı oldu? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kim?

Tik Tok'ta paylaştığı videolar ile adından söz ettiren Mükremin Gezgin işediği bir suçtan dolayı cezaevine girmişti. Cezaevinden çıktıktan sonra Mükremin Gezgin'in asker kaçağı olduğu ortaya çıkmıştı. Son paylaşımında Mükremin Gezgin evlilik teklifi aldığını belirtti. Peki Mükremin Gezgin cinsiyet mi değiştirdi? TikTok fenomeni Mükremin kadın mı oldu? Sosyal medya fenomenin Mükremin Gezgin'in sevgilisi kim?

Yaşam

03.05.2024, 18:33

Ünlü Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Hamile videoları ile pek çok kişi tarafından eleştirilen Mükremenin Gezgin geçtiğimiz aylarda cezaevine girmişti. Cezaevinden çıktıktan sonra askerlik görevi için davet edilen Gezgin kendisini kadın gibi hissettiğini belirtmişti. Mükremin son görüntüsü ile herkesi şaşırttı. Mükremin Gezgin evlilik teklifi aldığını duyurdu. Peki Mükremin Gezgin cinsiyet mi değiştirdi? TikTok fenomeni Mükremin kadın mı oldu? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kim?

Sosyal medya bu fotoğraflarla çalkalanıyor! Gökyüzünde insana benzeyen cisim bu kez İstanbul'da görüntülendi! Gizemini koruyan bu cisim ne? Sosyal medya bu fotoğraflarla çalkalanıyor! Gökyüzünde insana benzeyen cisim bu... Haberi Görüntüle

MÜKREMİN GEZGİN CİNSİYET Mİ DEĞİŞTİRDİ?

Mükremin Gezgin son hali ile herkesi şaşırttı. Erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıstan evlilik teklifi aldığını sosyal medya hesabından açıklayan Mükremin Gezgin " Beni istemeye geldiler ve nişan taktılar." dedi. Bu gelişmelerin üzerine Mükremin Gezgin kadın mı oldu? soruları gündeme geldi. Sosyal medya fenomeni Mükremin'in cinsiyet değiştirmediği biliniyor. Mükremin hakkında asker kaçağı olduğu için yakalama kararı çıkartılmıştı.

Survivor Yunus Emre ve Aleyna'nın foyası ortaya çıktı! Nagihan bombayı patlattı! İspiyon sezonu başlamıştır.... Survivor Yunus Emre ve Aleyna'nın foyası ortaya çıktı! Nagihan bombayı... Haberi Görüntüle

MÜKREMİN KADIN MI OLDU?

Mükremin bir dönemler hamile videoları ile ünlenmişti. Sosyal medyada paylaşım yapmaya devam eden Mükremin paylaşımlarını espiri amaçlı ve eğlence amaçlı yaptığını açıklamıştı. Mükremin kadın değildir. Mükremin Gezgin erkek cinsiyetindedir. 

MÜKREMİN_GEZGİN_CİNSİYETMİ_DEĞİŞTİRDİ.jpg

Kırmızılı fotoğrafıyla büyülemişti! Oyuncu Sinem Kobal yeni projesinin sinyalini bu fotoğrafla verdi Kırmızılı fotoğrafıyla büyülemişti! Oyuncu Sinem Kobal yeni projesinin sinyalini bu... Haberi Görüntüle

MÜKREMİN GEZGİN'İN SEVGİLİSİ KİM?

Adının Çelebi olduğu iddia edilen birinden evlilik teklifi aldığını paylaşan Mükremin "Her şeyi bir insan sosyal medyada paylaşmak zorunda değil, ben de sürekli nazara göze geldiğim için 11 aydır göstermiyordum ve artık göstermek gerektiğini düşündüm. Beni istemeye geldiler ve nişan taktılar." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading