Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızılcık Şerbeti Nilay'dan üzen haber! Ünlü oyuncu Feyza Civelek hastalığını açıkladı! Sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu!

Kızılcık Şerbeti Nilay'dan üzen haber! Ünlü oyuncu Feyza Civelek hastalığını açıkladı! Sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu!

ShowTV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterini canlandıran ünlü oyuncu Feyza Civelek, geçirdiği rahatsızlığı ve neden peruk kullandığını açıkladı.

Yaşam

23.04.2024, 00:50

'Adını Feriha Koydum' dizisinde oynayan ve şimdi ise Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran 28 yaşındaki Feyza Civelek çok konuşulmaya devam ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ küplere bindi! Çağatay Ulusoy ile küs olduğu iddialarını sert bir şekilde eleştirdi! Kıvanç Tatlıtuğ küplere bindi! Çağatay Ulusoy ile küs olduğu iddialarını... Haberi Görüntüle

CANNES TARZI ÇOK KONUŞULDU

Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde dizi ekibiyle birlikte Cannes'e gitmiş pembe elbisesi ve siyah babetiyle çok konuşulmuştu. 

Ancak ünlü oyuncunun tarzından çok saçları konuşuldu. Uzun süredir etkinliklere perukla katılması dikkatlerden kaçmamış, hayranları ise nedenini merk etmişti.

Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı bakın neler aldı! Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı... Haberi Görüntüle

KULLANDIĞI İLAÇ SAÇLARINI DÖKTÜ

İkinci Sayfa'ya konuşan ülnü oyuncu Civelek sedef hastası olduğunu ve kullandığı ilaçların yat etkisi nedeniyle saçlarının döküldüğünü açıkladı. Civelek; ''Sedef hastasıyım yurt dışından getirttiğim ilaç yan etki yaptı, komple saçım döküldü. Geçici peruk kullanıyorum. Saçım ve peruğum hakkında yorum yapan herkese tek diyeceğim şu; bu bir sağlık sorunu o yüzden saçma sapan yorumları kendinize saklayın. Yakında kendi saçlarımla döneceğim." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading