Yandex Metrica

İnci Taneleri başrol oyuncusundan skandal karar! Ünlü oyuncu diziye erkenden veda ediyor! Yerine gelecek isim...

İnci Taneleri başrol oyuncusundan skandal karar! Ünlü oyuncu diziye erkenden veda ediyor! Yerine gelecek isim...

Kanal D'nin sevilen dizileri arasında yerini alan ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç'in yer aldığı İnci Taneleri dizisindeki aşrol oyuncusunun ayrılacağı iddia edildi. 

Yaşam

23.03.2024, 11:28

Kanal D ekranlarında Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve yayınlandığı günden beri çok konuşulan İnci Taneleri dizisi oyuncu kadrosuyla da gündeme gelmekte. 

Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul konutta Avrupa'yı solladı Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul konutta Avrupa'yı solladı Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU DİZİDEN AYRILIYOR İDDİASI

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı dizide ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın diziye veda edeceği iddiası herkesi şaşırttı.

Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o görüntü Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o... Haberi Görüntüle

RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

İnci Taneleri dizisinde Cihan karakterini canladnıran Kubilay Aka'nın diziden ayrılacağı iddiları gündeme gelse de henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak diziden ayrıldığında ise yerine gelecek olan oyuncunun kim olacağı merak ediliyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading