Yandex Metrica

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini ilk kez paylaştı! Sosyal medayda verdikleri pozlara binlerce beğeni yağdı!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini ilk kez paylaştı! Sosyal medayda verdikleri pozlara binlerce beğeni yağdı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in ikiz bebekleri dünyaya gelmiş, anne Yasemin Şefkatli ise doğum süreci sonrasında bazı zorluklar yaşamıştı. İkiz bebekleri olan çiftin bebeklerinden birinin kalbinde sorun olduğu için acil ameliyata alınmış ve uzun süren tedavi sonrası sağlığına kavuşmuştu. Çift bebekleriyle birlikte ilk paylaşımlarını yaptı. O fotoğraflara ise sosyal medyada binlerce beğeni yağdı.

Yaşam

31.03.2024, 15:04

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı. Erkek bebeklerini dünyaya getiren Şefkatli ve İdo Tatlıses'i üzen bir olay yaşanmıştı.

Burak Özçivit estetik mi oldu? Ünlü oyuncunun yüzündeki büyük değişiklik hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Burak Özçivit estetik mi oldu? Ünlü oyuncunun yüzündeki büyük değişiklik... Haberi Görüntüle

BEBEKLERİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Çiftin bebeklerinden birinin kalbinde problem olmuş ve acil ameliyata alınmıştı. 22 Ocak'ta dünyaya gelen Sinan Emir ve İbrahim Ayel bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ünlülerin yeni trendi: Nafaka vermemek! Ünlü komedyen binlerce dolarlık nafaka krizi yüzünden çileden çıktı! Ünlülerin yeni trendi: Nafaka vermemek! Ünlü komedyen binlerce dolarlık nafaka... Haberi Görüntüle

BEBEKLERİNİ İLK KEZ PAYLAŞTI

Çift ise sosyal medya hesaplarından bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez fotoğraflarını paylaştı. 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading