Yandex Metrica

Hande Yener'i yasa boğan haber: Bu kez maalesef olmadı...

Hande Yener'i yasa boğan haber: Bu kez maalesef olmadı...

Türkiye'nin sevilen kadın sanatçılarından olan Hande Yener bu sabah saatlerinde annesi Yıldız Özyener'i kaybettiğini duyurdu. Ünlü oyuncu yasa boğan haberi sevenleriyle paylaştı.

Yaşam

18.03.2024, 16:20

Türkiye'nin en sevilen ve en çok dinlenen kadın sanatçıları arasında yerini alan, ''İki Deli'', ''Kırmızı'', ''Mor'', ''Seviyorsun'', ''Havaalanı'', ''Naber'' gibi şarkılarıyla ses getiren 51 yaşındaki Hande Yener, sosyal medya hesabıdan üzen bir haber paylaştı.

Beş buçuk yıldır kalp nakli bekliyor! Esila Tüfekçi için vakit daralıyor! İyileşirse doktor olacak Beş buçuk yıldır kalp nakli bekliyor! Esila Tüfekçi için vakit... Haberi Görüntüle

ANNESİNİ KAYBETTİ

Ünlü şarkıcının annesi Yıldız Özyener'in uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve bu sabah ise vefat ettiğini duyurdu.

Ünlü mankenin son paylaşımı olay yarattı: Kocamı beni terk etmediği için tebrik ediyorum... Ünlü mankenin son paylaşımı olay yarattı: Kocamı beni terk etmediği... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ünlü şarkıcı Yener sosyal medya hesabından ise; "Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerle acı haberi sevenleriyle paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading